RATUNKU !!....FORUM PRAWIE NIE CHODZI !! :-((

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ludziska POMOCY bo zaraz wywalę komputer za okno !!!

Trzeci dzień mam OLBRZYMIE trudności z naszym forum .....każdy post ładuję się KOSZMARNIE DŁUGOOO......naprawdę 5 minut to jest błyskawica!! ....ogólnie jak sprawdziłem to jakby cały motonews był dla mojego kompa wredny .....wszystko się tam cholernie ciężko ładuje !

Wszystko pozostałe z rzeczy "netowych" hula normalnie !! .....

Wyczyściłem w opcjach internetowych co mogłem , wywaliłem wszelkie historie, temp-y itp itd, .....zrobiłem kompletny test antywirusowy (zero !) , cały program diagnostyki i kontroli z Nortona SystemWorksa też .....i WIELKA D..... ( .....forum jak nie chodziło (prawie) tak nie chodzi !!

Proszę o pomoc !!

Zainstaluj Firefox lub Operę.

Może czas na przeinstalowanie Windozy?????

ale najpierw Bodziu zrób test Ad-awerem...

Norton Antivirus nie wykrywa ROBALI (a przynajmniej nie wszystkie).

Cytat:
2005-07-24 10:27:55, -JACO- pisze:
Może czas na przeinstalowanie Windozy????? ale najpierw Bodziu zrób test Ad-awerem... Norton Antivirus nie wykrywa ROBALI (a przynajmniej nie wszystkie).

Zrobiłem test AA ....też ....hmmm ...przeistalować moze i czas tylko to chyba nie do końca tego wina.....po konsultacji z Kolegą malotron i różnistych testach i próbach zda mi się że winną jest sieć nasza osiedlowa....coś popieprzyli.....właśnie prosiłem użytkownika z tego samego kompleksu coby sprawdził wejście na forum i ma to samo ....dupa blada!......jutro ich atakuj.... zobaczymy .

Dzięki za podpowiedzi

Pozdrufka!

a tak przy okazji,

wpiszcie do google:

klub corolla

zobaczcie co się wyświetli jako ósmy od góry link

Klub Espero Dobre

jesli inne strony chodza Ci ok a motonews.pl ch...owo to odezwij sie do admina sieci, niech glupek cos z tym zrobi. moze przypisac wyzszy priorytet calej domenie motonews zebys nie "czekal" w kolejkach na kabelkach.

Uwaga!....po raz pierwszy od 4 dni .......godz.2:20 .....forum RUSZYŁO !! ....ciekawe na jak długo ?

Kurczę, prześledziłem trasę i wychodzi, że serwer motonews stoi w Dallas.
Nie należy się dziwić, że są kłopoty z otwieraniem tej strony u różnych dostawców, choć tepnet nie ma problemów z tranzytem.

Cytat:
2005-07-25 07:59:04, AnJay pisze:
....."Kurczę, prześledziłem trasę i wychodzi, że serwer motonews stoi w Dallas....."

....pięknie , qrfa , pięknie !

Bogdan - Ty po prostu przekraczasz limit. O 306 jeszcze męczysz forum, a "na drugi dzień" znowu od rana? Pofolguj nieco i może samo ruszy z kopyta?

--
Wiesiek (Maestro)