Predkosc RSa przy 5000 obr/min

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ile u was ma (powinien miec?) przy 5000 obr. na 5. biegu? 6000 obr. na 4. biegu?

Yasiek, jazda z taką prędkością jest zabroniona w Polsce

Zalozmy, ze jechalem tak za granica Nikt nie wie?

Hej, naprawde nikt nie wie?

Cytat:
2005-08-09 15:46:42, YasieK pisze:
Hej, naprawde nikt nie wie?

Tych co się dowiedzieli już nie ma pośród nas

Odpowiem wieczorem jak bede wracał do domu z pracy, mam nadzieje ze dojade

na aktualnej skrzyni jakies 200km/h

predkosc 1,6 CVH na 5biegu przy 5tys blizej nie okresolna HEHEHE

Yasiek ty samobujco ja tam leciałem swoim 210 ale nie patrzyłęm na obroty tylko do góry czy pan ju mnie nie wzywa

Juro Ci powiem ,ale nie jest to duza pradkosc bo 205 chyba przy 6tys jest.Jutro jade z rana za miasto to bede wiedzial ( o ile na zalozonym(podlaczonym do nowego silnika) wczoraj gazie tyle wyciagnie

U mnie sprawdzilem dokladnie i wychodzi na 4. biegu przy 6000 obr. 185 km/h, na 5. biegu przy 5000 obr. jakies 210 km/h. No to jak jest u was? Tak mi sie jakos porownan zachcialo bo mi w koncu autko smiga tak jak powinno.

Albo masz licznik przestawiony ,albo skrzynia ma jakies dziwne przelozenia.W poprzednim RSie przy 220 odcinal,a ten obecny ma chyba tak samo,ale licznikowo jechalem jakies 207 chyba i bylo z 6tys.Ale jak juz pisalem jutro Ci powiem.A co zrobiles ,ze smiga jak nalezy dalej masz gaz??

Gaz mam dalej. A co zrobilem? Zalozylem nowe opony z przodu i calkiem dobre uzywki z tylu, wymienilem lozysko z prawego przodu, poglaskalem, wypolerowalem maske i kawalek boku i pomodlilem sie

Cytat:
2005-08-09 22:32:29, YasieK pisze:
Gaz mam dalej. A co zrobilem? Zalozylem nowe opony z przodu i calkiem dobre uzywki z tylu, wymienilem lozysko z prawego przodu, poglaskalem, wypolerowalem maske i kawalek boku i pomodlilem sie

No nie zle hehe Ja wczoraj gaz podlaczylem do tego silnika,ale czuje ze spadla troche moc. Jutro pomierze elastycznosc w porownaniu do tego co bylo bez lpg. Choc i tak moje wyniki beda troche gorsze od waszych pewnie bo mimo wszystko ale te 17" to nawet 150 KM troche trzymaja.

Licznikowe 175-176 - przy 5 tys obr
ok 160 - przy 4,5 tys
120 - przy ok 3400

Witam. na 5 przy 5tys obr. 185 a na 4 przy 6 tys obr 165. tyle ze wtedy szybko wskaznik paliwa opada

No to co u mnie jest nie tak? Opony z przodu mam takie jak powinny byc... Zegary nie ruszane...

Na 5 przy 5100 bylo cos kolo 205-+ nie patrzalem dokladnie bo troche trzaslo

No to moze u mnie jest dobrze a u was zle?

Moze masz skrzynie z diesla?? Po za tym z tego co wiem w mtx'ach byly rozne przelozenia glowne wstawiane.
Moim zdaniem masz jak masz i jest dobrze