NIESZCZELNA CHŁODNICA - WYMIENIAĆ CZY LEPIĆ? MAM 1/2h... :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Auto jest w Cartechu na Raszyńskiej. Nowa chłodnica ok 1000pln. Wymieniać czy lepić? Jeśli tak to jak?

ani jedno a nie drugie kup uzywaną za 300PLN ( to jest tylko moje skromne zdanie)

Pozdrawiam cmatt

Ani trzecie...

Nowa chlodnica - 530zl

Jak Ci sie pali to polep stara i zamow nowa. Niesprawna chlodnica w MV6 to wyrok smierci dla silnika.

Polepic.
Pośpiech wskazany tylko przy łapanui pcheł.
A z czasem znajdziesz w dobrej cenie.Wiem z doświadczenia,że nie warto działać pod wpływem chwilowego impulsu.
p o z d r a w i a m

No i jestem już po. Zrobiłem przegląd w Cartechu, wymieniłem chłodnicę na nową, parę drobiazgów i wyjechałem lżejszy o 2k pln.
Jak ja to kocham

jak mialem jedzcze kadeta w dieselku to latalem u dekarzy... ponoc oni maja jakies tam specjały do lutowania takich cudów

Najlepiej poradził mi jeden facet: "Panie, pakujesz Pan trzy słoiczki musztardy do układu chłodzenia i będzie chodzić jak ta lala!"

racja musztarda sarepska to 1 pln
kit w płynie już 13 pln oj drogo

Nie wiem po ile są jajka kurzence ale można wlać białko i też będzie działać

to chyba najtaniej

no ewentualnie osikowy kołek wbic w nieszczelność

[ wiadomość edytowana przez: Cleber dnia 2005-07-21 14:29:54 ]

Ja swoją lepilem, dalem fachmenowi zaplacilem 100zł, dzien pozniej znowu ciekla takze odradzam jakichkolwiek lepień i łatań. Kupilem nową w hurtowni w katowicach za niewielkie pieniądze. Podro.

Jajka też dobre i tanie ale może najlepiej nas...ać w chłodnicę??? Taniej już nie można

jak masz sr... o takich parametrach to niezła kariera przed tobą w zakresie klejenia chłodnic
wszystkie sposoby dobre więc nie kumam co sie ich czepiasz, lepiej coś doradż