[126p]Wymiana uszczelki pod korkiem wlewu paliwa…..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie zobaczyłem, że mam tą uszczelkę w strasznym stanie, jest spękana i jej pewne fragmenty odpadły. Podejrzewam, że sama uszczelka kosztuje grosze, jednak nie wiem jak się zabrać do jej wymiany, może jakaś mała podpowiedź??
Pozdrawiam, Dex.

oswiec mnie gdzie pod wlewem paliwa jest uszczelka?

Tzn. pod korkiem, chciałem napisać . Taka mała okrągła, czarnaaaaaaaa jak smoła .

ale problem. wystarczy pociągnąc i zejdzie. trza pomyslec troche a nie odrazu mamo mamo jak to sie robi!!??

odkrec korek i ja sciagnij
zadna filozofia... nie jest w zaden sposob przyklejona tylko wsunieta na rure...

Cytat:
bizer_trikolor
Wysłany: 2005-07-20 21:56:01

ale problem. wystarczy pociągnąc i zejdzie. trza pomyslec troche a nie odrazu mamo mamo jak to sie robi!!??

Wiesz jakoś „trza” i myślenie w parze nie chodzą. Ponad to u mnie nie schodzi od tak, ale żeby na to wpaść trzeba wykazać się minimalną aktywnością umysłową.
Pozdrawiam Dex.

Cytat:
2005-07-20 22:24:35, mwarchalowski pisze:
Wiesz jakoś „trza” i myślenie w parze nie chodzą. Ponad to u mnie nie schodzi od tak, ale żeby na to wpaść trzeba wykazać się minimalną aktywnością umysłową. Pozdrawiam Dex.

ty mi nie mów co w parze chodzi a co nie.
jak od tak nie schodzi to TRZA podważyć zajrzec obejrzec pomacać. troche inwencj a nie odrazu pytania na forumie zadawać

Cytat:
2005-07-20 22:24:35, mwarchalowski pisze:
Wiesz jakoś „trza” i myślenie w parze nie chodzą. Ponad to u mnie nie schodzi od tak, ale żeby na to wpaść trzeba wykazać się minimalną aktywnością umysłową. Pozdrawiam Dex.

Żeby "schodzilo" to trzeba być już dużym.

sory ale zwale mialem z tego

panowie ile my mamy lat zeby sie pytac jak sie sciąga gumowe coś z rurki. no kurde to aż takie trudne jest.

na forum są ludzie mądrzy i znający sie na rzeczy
ale sorki gość co sie pyta o taką pierdołe to szczyt lenistwa i czegoś tam jeszcze
. na tym zakończe udział w tym temacie

Jak sie skończy to sie zsuwa i już.

nie zapomnij zwiazac na supeł i wyrzucic do kosza!
tylko nie do kibla bo jak sie zapcha to bedziesz mial lipe!

z tym supłem to przesadziłeś -------------------------za duzo informacji na raz

moze juz wystarczy...