| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
eMU B Caravan 3.0 V6 Sport Poznań | 2005-07-20 22:01:19 Witam serdecznie... jestem nowy na Forum (z góry mówię że potrafię korzystać z opcji szukaj ale nic mi nie powiedziała)
Mam pytanie do wszystkich z Poznania i okolic: Jaki punkt serwisowy / warsztat możecie mi polecić? Jakichś specjalistów od silników X30XE
I jakie są Wasze opinie o Geko Cars ? |
DrA eS ... | 2005-07-20 22:33:33 Geko jest OK ale drogi i czesto strzela fochy.
Ostatnio podobno malo uchwytny. Natomiast jak sie podejmie to 100% zadowolenia. |
johnybig DEADSOUL Omega B MV6 Poznań | 2005-07-21 00:26:43 zdecydowanie podzielam zdanie drA , tylko musisz trafić aby diagnoze chociaż (bo z wykonaniem to już ciężko z czasem) zrobił ci sam szef a nie pracownik, ja polecam zdecydowanie |
eMU B Caravan 3.0 V6 Sport Poznań | 2005-07-21 00:35:11 Dzięki za szybką odpowiedź, a jak w takim razie nazywa się ów szef? Bo nie miałem jeszcze kontaktu z tym punktem ale słyszałem o nim stąd moje pierwsze pytanie
A poza Geko to co jest jeszcze godne uwagi? I gdzie zaopatrujecie się w części - OpelShop Grunwaldzka? |
johnybig DEADSOUL Omega B MV6 Poznań | 2005-07-21 01:12:37 warsztaty są napewno jeszcze dobre ale to dopiero przekonasz się jak ci coś dobrze zrobią lub jak w większości przypadków trafisz na partaczy robiacych masówke, co do sklepów to ja przez 5 lat kupowałęm na grunwaldzkiej w opel-shop a od roku w gsi na kościelnej, w sumie nie wiem który sklep jest tańszy ale w gsi obsługa, podejście, jest rewelacyjne i poprostu "zdrowe", nikomu nie szkoda paru minut aby ze spokojem znaleść szukaną część w katalogu , czy pomóc w problemie |
Filipo X25XE + X30XE Poznań | 2005-07-21 16:12:39 Sklepy to faktycznie Gsi-Kościelna, OpelShop-Grunwaldzka i jeszcze Mądry-Swobody.
Mogę polecić warsztat Maveric Perfect Service, ul.Dziewińska na Grunwaldzie - robią naprawdę dobrze i nie powalają na kolana ceną. |
DrA eS ... | 2005-07-21 16:42:24 W GSI mamy rabat.
Magiczne slowo : LOB |