| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-04-01 22:31:57 Chciałbym zaprosić rzeszę kolegów nad morze. Tylko małe pytanko ile osób chce sie spotkać na morzem i ile mam załatwić pomieszczeń noclegowo imprezowych. No oczywiście istniej możliwość rezerwacji domków położonych w Brzeźnie 40 m od morza, Jest tam mały lasek i pełno mijsca dla Bestiiiiiii aby zaparkować i pamiątkowe fotki zrobić.
Piszcie kto ma chęci a dowiem się o kosztach noclegów i wolnych terminach. p.s. a może ktoś na dłużej zostanie |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-04-04 22:36:45 myśłałem o terminie dopiero przełom sierpnia i wrzesnia
|
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2005-04-04 22:56:22 Brzeźno to moja dzielnica, znam tam każdy kamień.To domki to szmelc, pełno wilgoci itp.
I tak mi się coś Wojtek zdaje żeś wyskoczył jak filp z konopi. Najbliższy zlot jest już niedługo a Ty tu tak sam coś kombinujesz? Lepiej by było abyś pomyślał o konwoju do Bełchatowa. |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2005-04-05 18:09:56 a no to na przelomie sirmpnia wrzesnia to mam nadzieje ze wszystko bedzie z moim samochodzikiem OK i bede. Tak czy siak na dzien dzisiejszy jestem za ![]() |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-04-05 21:22:56 Piotr ale ja bardzo bym chciał dojechać do Bełchatowa tylko mam mały problem nie ma mnie kto w pracy zastapić (bo jestem niezastąpiąny) |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2005-04-05 21:52:59 Witam
Piotr dobrze gada Pyzatym nie ma ludzi niezastąpionych, weź Wojtek się zwolnij, a oni już Cię kimś tam zastąpią. Ponadto takie tam spotkanko to nie to samo, co doroczne LOB Party.
Zorganizuj może jakiś dłuższy spocik z ognichem i kiełbaskami w ciekawym miejscu, bo jakoś u starszych lobowiczów zabrakło inwencji. Na marginesie wspomnę, ze mam wolne miejsce w samoch. na wyjazd do Bełchatowa. |
szczuro OMEGA B - NO GAS Poznań | 2005-04-06 13:39:49 ja jestem chetny
nawet moge udostepnic miejsce na grilla/ognisko w duzym ogrodzie nad sama wisla kolo sobieszewa (dla ulatwienia dodam ze spod dworca glownego jest to 11 km - ale klimat zupelnie inny niz w miescie -czyt. zajebisty
grillow juz tam bylo mase i zawsze imprezka byla super na nocleg(pojecie wzgledne) jakby kto chcial tez by sie cos znalazlo bo na terenie wokol domu sa takie domki drewniane w ktorych latem nocuja rybacy ale ja chyba jakbym mial wybierac to wolalbym spac w besti
badz co badz impreze mozna zaczac w godzinach popoludniowych do godzin rannych, pozniej kilka godzinek kimy i na spacer na morze i wykapac zeby % wyparowaly proponowanym terminem moglby byc jakis dzien miedzy 29.04 - 03.05 czyli tzw dlugi weekend majowy vel swieto pracy
pozdro PS to jest tylko propozycja ktora nie musi byc koniecznie zrealizowana w tym terminie wiec prosze nie zarzucac ze zaraz przed LOB PARTY ja lubie imprezowac i im wiecj imprez tym lepiej a to chyba nic zlego
[ wiadomość edytowana przez: szczuro dnia 2005-04-06 13:41:59 ] |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2005-04-06 21:05:43 Szczuro dokładnie gdzie?
Rejon Sobieszewo-Swibno-Przegalina znam dość dobrze. |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2005-04-06 21:45:36 Ja tam sie piszę w ciemno
Namawiam do tego innych z bliska i z daleka. Życie jest zbyt krótkie, żeby odmawiać sobie te trochę przyjemności. Ponadto w naszym rejonie dołączyło paru nowych klubowiczów, a my się prawie nie znamy Pora by coś ruszyło w tym temacie. Nic na siłę, ale jak pojawi się tu parę wpisów to sprawdzimy inwencję organizacyjną „szczuro-a” |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2005-04-06 21:48:45 Sorry, ale dwa razy sie wysłało to samo [ wiadomość edytowana przez: mayster dnia 2005-04-07 00:00:45 ] |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-04-06 21:56:01 szczuro to ja bardzo chętnie do Swibna zajade może dopłynę z któregoś klubu jachtowego.
A co do grilla to jestem za. A nocleg przecież OMY są duże hehehehehe..... ![]() |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-04-06 21:56:56 Nie wiem co mi z Tym Swibnem ale miało być Sobieszewo heheheheeh |
szczuro OMEGA B - NO GAS Poznań | 2005-04-08 09:32:25 do swibna stamtad jest ok 7 km
co do grila to kazdy wiadomo ekwipunek przywozi dla siebie mysle ze w miare sensowna impreza byloby jakby tak ok 10-12 osob wpadlo mniej tez moze byc
i nie mozna sie za glosno zachowywac
pozdro tak BTW to liczba miejsc na terenie strzezonym do parkowania ograniczona tak serio to mysle ze jakies 6-7 omesi nie liczac mojej to wejdzie na terne posesji ![]() |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2005-04-11 21:27:18 Witam
…no nie o co Ty nas posądzasz Na krzywego to nie LOB, my z innej bajki jesteśmy
Co ta roześmiana minka ma znaczyć? To żadnej muzy nie bedzie? Tu to pewnie nie tylko mnie zmartwiłeś ale jak na poczatek zapowiada się optymistycznie, jak zwykle oczywiście poza frekwencją
|
SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | 2005-04-11 21:34:27 Panowie dawajci dawajcie ja terz sie pisze jestem ze stogow ale tych spokojnych wiec jakby co bede. |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-04-13 07:51:39 a wiec kiedy bo juz doczekac sie nie moge hehehehe
pozdrawiam i terminu eskapady oczekuje |
ostry Opel Omega 2.5DTI Gdańsk | 2005-04-17 19:03:55 Wszystko możliwe że i ja bym się pojawił, ale to zależy od wielu czynników. W każdym bądź razie wstępnie się pisze na spotkanko.
Pozdrawiam |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2005-04-21 19:46:12 Witam
Temat rozdmuchany, termin tuż tuż, nawet chetni są a tu ni widu ni słychu sprawcy całego zamieszania
"szczuro" zostałeś wywołany do tablicy !!!
albo rzeczywiście temat zamykamy, bo prawdę powiedziawszy to ja już w pełni żyję atmosferą Bełchatowa. Może przenieśmy owe plany ad-akta Okazji znajdzie się jeszcze pewnie bez liku |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2005-05-29 16:38:59 No i ja mieszkaniec trojmiasta z checia sie zjawie,dzis jest ladna pogoda,wiec... |