Bunt przeciw Al Kaidzie :))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zachecamy wszystkich do wziecia udzialu w ogólnoswiatowej demonstracji przeciw rezimowi Al Kaidy, w ten piatek o godz. 12.00. Powszechnie wiadomo, ze islamscy fundamentalisci sa fanatycznymi przeciwnikami picia alkoholu oraz nie znosza widoku nagich kobiet, dlatego zachecamy wszystkie kobiety, aby w piatek o godz. 12:00 biegaly nago po biurze lub w miejscu pracy, a w tym czasie mezczyzni, z piwem w dloniach, beda próbowali je zlapac. Naszym zdaniem jest to najlepszy sposób okazania sprzeciwu wobec terroru Al Kaidy i, co równie wazne, w ten sposób zdekonspirujemy ich zwolenników wsród nas! Osoby, które nie przylacza sie do protestu, to prawdopodobnie islamscy fundamentalisci! Badzcie czujni i gotowi na wszystko! Pamietaj! Ty tez mozesz pomóc w walce z terroryzmem! Nie badz obojetny/a! Uczyn swiat bezpieczniejszym! W piatek - w samo poludnie!"

Cytat:
2005-07-21 11:25:11, speedmaster pisze:
dlatego zachecamy wszystkie kobiety, aby w piatek o godz. 12:00 biegaly nago po biurze lub w miejscu pracy..... Osoby, które nie przylacza sie do protestu, to prawdopodobnie islamscy fundamentalisci

to chyba uznaja mnie za terroryste

speedek a jak np spedzia niepracuje to gdzi3e ma biegac ??

Cytat:
2005-07-21 11:38:53, taz pisze:
speedek a jak np spedzia niepracuje to gdzi3e ma biegac ??

wystarczy że ja pracuję więc będzie biegac dla mnie

Cytat:
2005-07-21 12:03:35, speedmaster pisze:
wystarczy że ja pracuję więc będzie biegac dla mnie

musze biegac? nie moge chodzic?

Cytat:
2005-07-21 12:07:21, speedmasterka pisze:
musze biegac? nie moge chodzic?

rób co chcesz i tak mi się będzie podobać

haaahhhaaahhhaaa.......

TEN [SPAM] JEST I U NAS NA FORUM

Juz wszystkim u siebie w biurze zaśmieciłem pocztę tą wiadomością

hahaha nieziemskie ale dlaczego to mzawsze faceci mają lepiej - zróbmy odwrotnie: my z piwem lub winem a faceci nago

Cytat:
2005-07-21 14:42:01, madzia_83 pisze:
hahaha nieziemskie ale dlaczego to mzawsze faceci mają lepiej - zróbmy odwrotnie: my z piwem lub winem a faceci nago

jestem jak najbardziej ZA

Cytat:
2005-07-21 15:03:59, speedmasterka pisze:
jestem jak najbardziej ZA

mówisz i masz jadę do Cię

hmmm ja bym nie chcial aby te rouchy u mnie w pracy biegaly nago... ale piwko o 12 nie omieszkam wypic

Cytat:
2005-07-21 15:21:16, Voy pisze:
hmmm ja bym nie chcial aby te rouchy u mnie w pracy biegaly nago... ale piwko o 12 nie omieszkam wypic

jak dla mnei troche za wczesnie na piwo ale czego sie nei robi dla pokoju;]

Hehehehe to już lepiej podzielmy sie i obydwie płcie niech biegają sobie z piwkiem w ręku

Cytat:
2005-07-21 15:18:38, speedmaster pisze:
mówisz i masz jadę do Cię

Speedzia był speed ??

Cytat:
2005-07-21 17:12:07, storm pisze:
Hehehehe to już lepiej podzielmy sie i obydwie płcie niech biegają sobie z piwkiem w ręku

i do tego nago

pozdr

Cytat:

moze zacznij dla przykladu

Cytat:

No i oczywiście na golaska

ja non stop zaiwaniam w pracy z piwem w reku