| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-08-04 02:42:13
A u mnie w prawym górnym rogu |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-04 03:24:16
u mnie chyba jednak tez |
roland66 Klubowy Weteran Espresso 1.8 CD Wrocław | 2005-08-04 06:45:23
Coś się da zrobić - podaj bliższe namiary, albo odezwij się na priva. Pzdr. |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2005-08-04 07:06:15 Kurcze ....pyton...nie było lepszego egzemplarza. Ostatnio Esperaków jest jak "mrówków" na sprzedaż (giełdy, komisy, ściągane z Niemiec), trzeba tylko trochę poszukać.
Klub zawsze pomoże, prawda... "POMOŻECIE...."
|
pyton wrocław | 2005-08-05 12:44:27
Hmmm... Pewnie gdzieś tam był jakiś super egzemplarz, który czekał na mnie, ale wyszło jak wyszło. Autko które kupiłem przeszło przegląd przy pierwszym podejściu, bez żadnych poprawek. Oczywiście nie jest to żadna gwarancja, że nie kupiłem złoma, ale jednak zrobiło to na mnie dobre wrażenie. (Dodam, że przeglad był na stacji, którą ja sam wybrałem, kilka godzin po przyjezdzie auta do Polski, i jeszcze zanim wyłozyłem na stół forsę.) Samochód ma 10 lat i na pewno idealny nie jest, ale wolę dołożyć do zabezpieczenia karoserii niż np. robić remont silnika. Ogólnie - to dla tych, którzy nie kupowali używanego samochodu, albo już zapomnieli jak to jest - wybieranie auta to bardzo frustrujące zajęcie. Kogo byś nie spytał, to masz kolejną nową (czasami przeciwną do już wysłuchanych) opinię do rozważenia, i jeszcze większy mętlik w głowie. Krótko mówiąc ciesze się, że mam już to za sobą. Dzięki wszystkim za pomoc. |
marek185a espero Łódź | 2005-08-05 17:59:37
|
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-08-05 18:48:34 Kurde pyton, żeś kupił dokładnie w takim samym stanie egzemplarz jaki ja mam jeśli chodzi niestety o rdze i rocznik ![]() ![]() Na klapce też mi wyłaziła ale potraktowałem ją odpowiednio i siedzi cicho a za drzwi jakoś się zabrać nie mogę to po pierwsze a po drugie to mi ojciec z garażu ze swoim złomem nie chce wyjechać bo też lakieruje od miesiąca (dzisiaj się wtruł i powiedział, ze odda do lakiernika hehehe-fachowiec). Na szczęście woda mi się nie leje do bagażnika, chyba, że tak jak ostatnio zostawię niedokręconą butelkę z wodą w środku
Starość nie radość, trza się za tą rdzę zabrać bo niedługo mi klamka w ręce zostanie Dobrze, że mechanicznie auto jest w dobrej kondycji, choć to może się na naszych drogach szybko zmienić
A tak wogóle to jeśli się tyczy tej klapki od wlewu paliwa to jak jeżdżę i się oglądam za innymi Espero (w przerwach między oglądaniem się za innymi babami) to czy we wszystkich rocznikach jest ten sam kształt klapki czy sa różne bo tu mam watpliwości. chyba, ze przez te baby mi się na oczy rzuca |