Rajd krakowski 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
jako ze za tydzien startuje krakow bylaby to dobra okazja do wypadu na OS'y?
moze jakas furious eskapada kibicowac na trasach?

watek ten powinien znalezc sie w dziale dla memberow ale...
w razie czego prosze o usuniecie
pozdrowki!

Ja prawdopodobnie wybiore sie na ogladare. Dobra okazja zeby poznac ludzi z krk, zwlaszcza, ze w najblizszym czasie sie tam przeprowadzam

to ten weekend co teraz bedzie aaaaaaaa to lipa ;/

Strona rajdu krakowskiego

ja nie planuję z takim wyprzedzeniem, ale postaram się być. byłoby miło wybrać się ekipą. może ktoś, kto jest pewien, że będzie na OS'ach, zarzuci propozycję godziny i miejsca spotkania?

Ja równiez sie wybieram, ale jeszcze troche czasu zostało

Super sprawa - start i meta na Rynku... Jak za dawnych dobrych czasów Rajd Polski i Monte Carlo - startowały z Rynku...
Do zobaczenia w sobotę ... Pozdro. Piotrek.

Cytat:
2005-07-11 09:29:23, Peyyoo125 pisze:
Super sprawa - start i meta na Rynku... Jak za dawnych dobrych czasów Rajd Polski i Monte Carlo - startowały z Rynku...

Z tą drobną różnicą że startowały z rynku w krakowie a nie w łapanowie

Hmmm... racja , a wydawało mi się , ze mówili gdzieś , że start miał być z Rynku w Krakowie...a później to jakoś nie doczytałem ... i nie zauważyłem , że w Łapanowie... dzięki za poprawkę , więc jeśli ktoś by się wybierał do Łapanowa , to chętnie się zabiorę Pozdro. Piotrek.

Cytat:
Super sprawa - start i meta na Rynku..

...w Łapanowie

ps: zapowiada sie ciekawa impreza. ponad 80 załóg na liście zgłoszen, w tym bardzo duzo z krakowa!

Ja tez jade kibicować krakusą , zwłaszcza załodze Kopacz/Gadowski w fiacie 126p ,

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-11 15:49:54 ]
[ powód edycji: ortografia --> raziło po oczach ]

Na liscie zgloszen 2 maluchy, bedzie sie dzialo

P.S.Ma ktos mieszkanie do wynajecia w poblizu Rakowickiej?

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-07-11 17:58:58 ]

Mialem jechac na prawym w tym drugim ale nie bylo egzaminu na licencje
Piotrek Krzystanek jest zgloszony tylko formalnie (pojedzie z Radkiem Poganem). Dzisiaj sie dowiem z kim w koncu pojedzie Chytros. Mam nadzieje ze znalazl pilota - proponowalem nawet Mounteza ale Mountez chyba sie urlopuje akurat.

Bede na strefie i na odcinkach, moze bede mial miejsce w samochodzie - Pomarancza, jedziesz? Pasowalaby wieksza ekipa F&F z Kraka i Slaska, taki spocik

Ja tez bede na odcinkach i na badaniu w piatek, przy okazji objedzie sie oesy

Cytat:
2005-07-11 17:58:34, bart322 pisze:
Na liscie zgloszen 2 maluchy, bedzie sie dzialo P.S.Ma ktos mieszkanie do wynajecia w poblizu Rakowickiej? [ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-07-11 17:58:58 ]

Ja mieszkam na Lubicz (prostopadła do Rakowickiej), mogę się zorientowac, ale nic nie obiecuję. Czyżbyś zaczynał studiowanie na AE ??

Nie, studia wlasnie skonczylem Takie czasy, ze za praca trzeba jezdzic Bede wdzieczny jak sie rozejzysz.

Moze by tak spotkac sie w Krakowie zeby razem pojechac?
Zaproponujcie jakies miejsce, bo miasta nie znam Tylko zeby mozna bylo trafic bez problemu

ja bym się chętnie zabrał z jakąś ekipą - dorzucam się do paliwa

moja propozycja to tesco/obi na wielickiej (przy wylocie na wieliczke) tak gdzies 8-9
z mila checa dorzuce komus do paliwka i zabiore sie z kims - brak wlasnego transporta

tesco/obi nie sposob przegapic jadac na południowy wschod trasa nr 4 - TARNOWSKĄ
po prawej stronie - zaraz za kładka dla pieszych

dla osob ktore jada z polnocy: alejami 3 wieszczów i cały czas prosto, od przejazdu przez wisłe jakies 7-8 km
ewentualnie przez hute: obok M1/selgros ->prosto-> powstancow wielkopolskich
dalej pod wiaduktami kolejowymi i skret w lewo w wielicka - na skrzyzowaniu z trakcja tramwajowa jeszcze przez 4 km prosto pod tesco

Cytat:
2005-07-14 18:35:55, schwepes pisze:
ja bym się chętnie zabrał z jakąś ekipą - dorzucam się do paliwa

Zapraszam do mnie Tylko ze ja bede duzo w strefie serwisowej ale moge Cie zostawiac na odcinku albo mozesz ze mna "przeszkadzac" podczas serwisow. Jade juz jutro na rozpoczecie, mialem nocowac u Chytrosia ale chyba wroce do Kraka spotkac sie ze znajomymi i rano znowu wyjade na rajd.