| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
AsaF User Ulanów | 2005-07-23 23:09:57 Witam
Pomyslałem sobie a zrobię czat ktsw bo ten na forum coś mi się nie włącza no i jak pomyślałem tak zrobiłem. Czat się uruchamia tutaj .Czat ktsw. Jeśli się Wam to spodoba to OK. Jeśli jednak ten pomysł wydaje się wam idiotyczny i jest to niewypał to proszę aby moderatorzy usunęli ten temat. Czekam na opinie i ewentualne odwiedziny na czacie. to nie było trudne, a jesli chcecie zamieścić go na stronie to wklejcie to tylko po tym znaczku < usuńcie tą spację, aby wszystko przylegało musiałem tak zrobić bo inaczej ten czat się wkleja tu < APPLET CODE=Chat.class ARCHIVE=c.jar CODEBASE=http://s4.polchat.pl/ WIDTH="620px" HEIGHT="420px"> Podobno można to obudować jakąś ramką żeby ładniej wyglądało, nawet zrobiłem to niestety jestem cienki w te klocki i po załadowaniu się czatu obramowanie z logiem klubu się nei włancza [ wiadomość edytowana przez: AsaF dnia 2005-07-23 23:15:36 ] |
matek User Volkswagen t4 Stalowa Wola | 2005-07-23 23:56:07 hmm jeden chat juz jest na ircu na kanale #ktsw moze i ten bedzie dobry |
AsaF User Ulanów | 2005-07-25 20:00:56 widze, że temat i pomysł nei znalazł zbyt wielu zwolenników.
|