[126]Kto wykona klatke w Warszawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
czy wie ktoś może kto mi może za rozsądne pieniądze zrobić w warszawie lub okolicach klatke bezpieczeństwa...pozdro

grzegorz baran

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-27 12:28:39 ]

Chyba jednak kupić taniej wyjdzie.

Moge swoja bardzo chetnie sporzedac.. nie ejst to luksusowa klatka ale z checia ją sprzedam

Cytat:
2005-07-24 19:18:42, ginobess pisze:
witam! czy wie ktoś może kto mi może za rozsądne pieniądze zrobić w warszawie lub okolicach klatke bezpieczeństwa...pozdro

Mam do sprzedania swoja klatke - bardzo dobrze przylega do slupkow i dachu - pomiedzy glownym palakiem a dachem ledwo mozna tretytke przecisnac. Klatka jest spawana, nie ma polaczen na wysokosci glowy.

Jakas pogladowa fotka. Wiecej info i zdjec na maila.

chodzi mi o taką klatke żebym psa mógł przewieźć malaczem i żeby była łatwa w montazu i demontazu...jak macie cos takiego to prosze o zdjęcia

Cytat:
2005-07-25 11:09:29, ginobess pisze:
chodzi mi o taką klatke żebym psa mógł przewieźć malaczem i żeby była łatwa w montazu i demontazu...jak macie cos takiego to prosze o zdjęcia

klatka to nie panel od radia, zakładasz raz a konkretnie

Cytat:

na psa to chyba buda?

Cytat:
2005-07-25 12:52:08, Wilu pisze:
na psa to chyba buda?

otóż to. źle sie wyraziłem chodzi mi o to żeby kanapa została bo jak ją wyjme to pies bedzie zjeżdzał na fotele...pozdrawiam

Cytat:
2005-07-25 14:23:53, ginobess pisze:
otóż to. źle sie wyraziłem chodzi mi o to żeby kanapa została bo jak ją wyjme to pies bedzie zjeżdzał na fotele...pozdrawiam

tak sie nie da. albo samochod rodzinny albo klatka...
takie zycie.

ktos sprzedawal niedawno klatke ktora szla przy lini dachu tak ze kanapew by sie dalo zalozyc, ale wtedy to juz nie jest to co powinno a co do psa to moze zaloz klatke i wez wyykladzina wyloz blache to pies sie trzymal bedzie i ladnie bedzie wygladalo

hihi ale chłopak pojechał

wyjmij kanape a psa pasami przypnij -=> jhakieś szelki schrota ablo coś.. albo specjalny kubełkowy lezak dla psa skonstruuj -> to nie bedzie latał przy hamowaniu

Klatke żeby psa przewieźć? Nie wiem co Ty jarasz ale też chcę macha . Może wstaw za przednimi fotelami taką kratke co homologuje osobówke jako ciężarówke . A może jeszcze lepiej roleta . No nie czaje gościa chyba .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-07-25 20:49:42 ]

reace ja chce to co Ty zes zajaral jak to czytales przecierz jest napsiane ze chce klatke, ale taka zeby fotele mogly byc bo czasem psiaka wozi

Cytat:
chodzi mi o taką klatke żebym psa mógł przewieźć malaczem(...)

Jebłem na cycki

dużego masz tego psa??

No to jak wozisz psa to wyciagaj fotel pasazera i po sprawie A na allegro widzialem szelki dla psa,zaloz to i zamocuj z tylu jak "srocze" naucz go jeszcze czytac i pilota masz jak nic

Albo se klatkę załóż taką jak były w policyjnych CC van. Tam można było dwa psy przewieźć i się nie pogryzły bo były oddzielone Ale mnie rozjebało z tym psem

a tam nie znacie tematu a juz mu odradzacie...
moze ma raklerka...

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2005-07-25 22:53:58 ]