| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kris_ HF MEMBER Honda Civic ... | 2005-07-24 10:40:26 heh widze ze mozna mocno liczyc na ludzi z tego forum |
Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2005-07-24 11:34:11
Można liczyć i to bardzo, ale jak nikt zna odpowiedzi w danym temacie to czego Ty oczekujesz? Naukowego referatu od kogoś kto nie ma pojęcia w tej sprawie. Prosze bardzo ja Ci mogę napisać post, że mi nie starczy znaków a i tak niczego sie nie dowiesz. A jak tutaj nie znalazłeś to takie cos fafnego hamerykanie wymyśłili jak google, wpisz accent i np wietec, eibach, koni, cobra i odpowiedzi się ukażą. Dżizus jak mnie takie teksty na forum irytują... |
PJB HF MEMBER Hyundai Accent I Łódź | 2005-07-24 11:52:26 Co więcej temat dość mocno eksploatowany, jakiś czas temu sam miałem zawiszenie do wymiany. Radzę się doszkolić w naszej wyszukiwarce i poszperać, tyle że są to w większości rozmowy czysto teoretyczne, bo mało kto wkłada do Accenta za 10tyś zawias za 4tyś, ale osobiście polecam. Jeżli się nie mylę, to na http://www.sklep.tuning.pl/ coś z tego gatunku jest. Poza gwintowanym koni ze sportowych amorków, to z niczym się chyba nie spotkałem, a sprężyn jest sporo. Od H&R za 1kzł po cięte na wymiar w Pospringu za 400zł. Rozumiem zniecierpliwienie, ale może nie tak agresywnie.
elo |
Richie HF MEMBER Hyundai Pony Katowice | 2005-07-25 12:49:56 Wydaje mi sie ze ciezko jest 100% doradzic komus w sprawie zawieszenia..rozne sa upodobania.. ja bylem zmuszony moje pierwsze obnizajace sprezyny wymienic poniewaz byly troche za malo sztwne (byl to weitec) co nie znaczy ze sa zle...
Przed kupnem najlepiej przejechac sie na kilku zestawach - o roznej twardosci i obnizeniu i dokonac wyboru - dobra okazja do tego sa zloty |
Accencik HF MEMBER Hyundai Accent Środa Śląska | 2005-07-26 00:12:32 Kris a co do opon to ja Ci poponuje 195/50/15. Ja mam takie u siebie i pasuja bez pomocy blacharza. |
PJB HF MEMBER Hyundai Accent I Łódź | 2005-07-26 01:08:14 Ja też takie proponuje. Blacharza rzeczywićie nie trzeba wzywać, ale kilka razy pilnikiem tylnie ranty to warto machnąć. . |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2005-07-26 02:00:44 Ale to zależy od odsadzenia felg Jak się ma szczęście (względnie doświadczenie) to nie trzeba piłować ![]() |