Pompa paliwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię pompę paliwa

ALLEGRO

Cytat:
2005-06-11 01:15:38, QLogic pisze:
ALLEGRO

Dzięki za odpowiedź , tam też sprawdzałem.

u mechanika najtaniej ja dalem 90 zl

Adam na ul.Wyszyńskiego 6a lok.20 jadąc od dworca pks w górę po prawej stronie jest sklep Auto Elektryk i tam dostaniesz mysle po dobrej cenie, ja tam kupowalem 2 pompy do Laguny

742 39 09 tel do nich

Adam na ul.Wyszyńskiego 6a lok.20 jadąc od dworca pks w górę po prawej stronie jest sklep Auto Elektryk i tam dostaniesz mysle po dobrej cenie, ja tam kupowalem 2 pompy do Laguny

742 39 09 tel do nich

Cytat:
2005-07-23 12:17:53, Petersen pisze:
Adam na ul.Wyszyńskiego 6a lok.20 jadąc od dworca pks w górę po prawej stronie jest sklep Auto Elektryk i tam dostaniesz mysle po dobrej cenie, ja tam kupowalem 2 pompy do Laguny 742 39 09 tel do nich

i z ciekawosci..petersen..ile zaplaciles?? i czy to byla cala pompa czy tylko tzw wklad? ja wlasnie poszukuje pompy do R21 1.7MPI nadwozie K48E ale oryginalna ponoc ponad tysiaka kosztuje

Kuba..to była sama pompa-czyli pompa+sitko

Cały wkład ze zbiornika (z ustrojstwem do mierzenia poziomu paliwa) zostaje, wszystko ładnie sie demontuje i montuje z powrotem a cena jaka zapłaciłem to 330 zł

firma WALBRO

Ps faktycznie w ASO cały wkład kosztuje tysiaka

dzieki za info musze najpierw tamta pompe zdemontowac i zobnaczyc ktory to model bo ponoc rozne sa