KR OES Syców ma wejscie na lotnisko!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
25 wrzesnia na olesnickim lotnisku, KR OES organizuje impreze. Mamy zaproszenie zeby sie dolaczyc. Caly pas startowy do dyspozycji . Co Wy na to?

Brzmi zachęcająco - jakieś szersze info na ten temat?

gratki...gratki...
myślę że wypadało by sie pokazac na własnym terenie

no to super !!

Chlopaki chca zrobic na lotnisku kolejna edycje KJS o tytul mistrza kierownicy. My moglibysmy dorzucic sprincik na 400m ( tym razem pelne, nie to co na rampie ) no i prezentacje naszych bryczek. Komandorem imprezy ma byc Burmistrz.

No to brzmi super... a da się załatwić coś do pomiarów czasów?

Może jeszcze ktoś może skołować g-techa

Pomiarem czasow ma zajac sie fotokomorka. (ta ktora jest uzywana na sycowskich imprezach) Niestety w Sycowie czesto ktos kolo niej przechodzi i zdarzylo sie kilka razy , ze czas sie zatrzymal (szkoda,ze nie na moim przejezdzie ). Na lotnisku pewnie zdalaby egzamin. Tablica swietlna tez jest. Wilku nie musi wyrywac nic z tramwaju

No to teraz tylko czekać na mierzenie się na 400 metrów

Cytat:
2005-07-21 13:23:39, Tippo pisze:
Chlopaki chca zrobic na lotnisku kolejna edycje KJS o tytul mistrza kierownicy. My moglibysmy dorzucic sprincik na 400m ( tym razem pelne, nie to co na rampie ) no i prezentacje naszych bryczek. Komandorem imprezy ma byc Burmistrz.

no popatrzcie jaki burmistrz kochany tak to nas ma w dupie a teraz to on organizuje, to h.....

ale jak jest załatwiony plac to możemy... nie właczamy sie do pomocy w organizacji i by dodatkowo zrobić zlot Tuningowy zresztą w tym wypatku zlot Tuningowo Rajdowy

no i widze że planowany nasz wielki zlot przwewidziany na 4 września niema sensu

ja od 15-30 wrzesnia mam urlop tak wiec jak nie wyjade to bede

...ale za to chcemy jechac ze StyQ-iem i jeszcze takim jednym kolesiem do Skarbiego 14 sierpnia

Ja na Skarbimierz tez sie pisze.

Mam nadzieje że kroi się jakaś fajna impreza

zacząlem o tym w innym temacie - "rajd oleśnicy"
impreza o której mowa jest przełożona na 18.09 -ze względu na termin wyborów- do dyspozycji jest nie tylko lotnisko -ale całe miasto,
do akcji włączyły się firmy LLENAR i AUTO MIX
proponuję spotkanie zainteresowanych.

prezes OES, współpracujące firmy, no i rezydent terenu czyli SQAD DKT... ustalmy termin...

No i temat " siadł : Mam nadzieje ze chwilowo, impreza przeciez za chwile. Chyba sie opalacie i na forum nie zagladacie

A co ma się rozwijać w tym temacie?