Telefon sluzy do dzwonienia !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ale przy okazji mozna w cos pograc

Jakie gierki javowe polecacie ??

Ja na ta chwilke polecam sensible soccera super sie gra ... ja mam sentyment do tej gierki jeszcze z amigi (bylem mistrzem gieldy komputerowej kiedys) i sie swietnie bawie ta gierka

pozdr

ja nie mam... uwazam granie na telefonie za straszna wioche

ja sobie gram na komie jak np siedze w aucie i sie nudze

ja tez nie gram niestety.. nie mam czasu ... :/

Bo telefon służy do dzwonienia, a nie festyniarstwa

Ja na swoim też w nic raczej nie gram no chyba że a samochody ale to jak baaaaaaaaaaaardzo mi się nudzi co ostatnio się nie zdaża.

Na mojej Nokii mozna pograc co najwyzej w snejka

Na mojej też mam węża.. ale na początku jest strasznie wolny co mnie wkurza i wyłączam

a ja mam dziwny telefon z dziwnymi grami, ktore sa bez sensu. nawet snaka nie ma

Moj tel ma standartowo tylko 2 gry: jakies puzzle ktorych nie umiem ulozyc i megabox conquest, staaaaara gre jeszcze z atari, ale juz jest zbyt prosta dla mnie....

Widze ze nie jestescie z pokolenia nintendo ... szkoda

ja tez nie gram na telefonie , gry coś mnie nie bawią , jedynie w ogame zajrze od czasu do czasu ale to na kompie

Cytat:
2005-08-01 17:01:36, storm pisze:
Na mojej też mam węża.. ale na początku jest strasznie wolny co mnie wkurza i wyłączam

To ustaw sobie zeby szybciej ten wezyk biegal heheheh,
Osobiscie tez malo gram w gierki na komorce,szybko bateria mi siada hehe,Pozdro

Cytat:
2005-08-03 09:42:10, Rybson pisze:
To ustaw sobie zeby szybciej ten wezyk biegal heheheh,

Miałam tak ustawione

Ale teraz już wnic nie gram z braku czasu, chęci....

a z uwagi na brak cierpliwosci na pobijanie rekordow

a ja dzis wymienilem rozpadniety do cna panel w swoim i nawet kondonika mu zalozylem ciekawe ile wytrzyma

Ja dzis rano zakonczylem ostatni format nowej baterii

a ja tez nei gram bo mam stary tel na kotrym sa tylko tetris pacman arkanoid i mamba i woogle4 jak pobilem dobre rekordy to juz mi sie nei chce.. ostatnio widzialem kolesia co jak czekal w poczekalni u lekarza to mial nokie jakas taka fajna rozkladana i gral sobie tam w ... duke nuke'em;];];] a facet byl gdzies kolo 45 lat wygladal na jakiegos biznesmena.. wogole powazny typ;]

W Duka to sam bym popykal