Mistrzostwo świata!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To mi sie bardzo podoba!!! Modyfikacje i do tego kolorek i jeszcze sedan!!! Miodek!!!

strasznie sie meczysz z tym linkiem

poza tym oprocz gleby, szerokich felg i nacianietych opon to nic w tym escorcie nie jest zrobione. no jeszcze usuniete liswty z drzwi. wiec z tym "mistrzostwem swiata" to imo lekka przesada.

pobujał by sie oj pobujał....

i jeszcze białe kierunkowskazy...

W ogóle białe lampki

Kozak fele i gleba to podstawa .

----------------
Pozdrawiam.

x files

ciekawie się musi jeździć z takim pofilem na takim rozmiarze na dodatek przy takiej glebie ja bym powiedział raczej "psi factor"

jesli dobrze pamiętam to chyba już widziałem to autko na forum przy okazji któtni azraela z micabem o german style bodajże

czy ten kolorek taki fajny?? taki jakis mdly... tylko te fele mi sie podobaja... chcial bym takie u siebie....

według mnie ma swój urok, ja bym nazywał go "moim rekinkiem" z racji tego koloru

autko jest piękne.....gleba i koła....i samochód odrazu wygląda inaczej.....żadnych spoilerków laminatowych i innych choinkowych dodatków.....to mi się podoba.....super

Tylko te fele trochę przyciężkawe.

Cytat:
2005-06-05 11:48:27, WilK pisze:
Tylko te fele trochę przyciężkawe.

to już kwestia gustu...moim zdaniem te schmidty są idealnie dobrane do stylu

Ofkors de gustibus.

mnie jedynie się niepodobaja opony za wąskie do szerokości felg
wiem wiem styl niemeicki ale mnie to jakoś niepodchodzi pozatym auto miodek

Dla mnie jest to naprawdę cudo!!! Sam mam sedanka i pomimo, że jest on inny stylowo, to też nie chcę zrobić z autka broń Boże choinki!!! Wszystko musi być do siebie dobrze dobrane i nic nie może razić. Każdy element musi się komponować Mam nadzieję, że za ok.2 tygodnie sam wystawię moje autko ponownie do oceny przez Was

NO całkiem sympatyczny wozik

Cytat:
2005-06-05 00:18:45, druidek pisze:
ciekawie się musi jeździć z takim pofilem na takim rozmiarze na dodatek przy takiej glebie ja bym powiedział raczej "psi factor"

podejrzewam że jeżdżę na mniejszym prfilu opony bo 35

Ta gleba jest piękna, ale wyjeżdżając z garażu zgubiłbym pół samochodu