Disco - polo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam posiadam VW Polo 2001 i przymierzam sie do zakupu dobrego sprzetu. Wiem ze mi pomozecie
chce obsadzic przednie drzwi (165mm) i slupki
Czy da sie uzyskac dobry choc troche basowy efekt bazujac na glosnikach 165mm?

Ilu 'fachowców' tyle różnych rekomendacji sprzetu:
od jednego dowiedzialem sie "tylko magnat"
w pewnym sklepie dowiedzialem sie ze Phonocary grajaznacznie lepiej
a wczoraj w mediamarkt gosciu goraco poleca alpine

eh..

please pomóżcie

w media markt to ci gowno opakuja i powiedza ze ta rzecz jest super !!!! nie sugeruj sie tym co mowia, jesli masz wiecej gotowki to podjedz do sklepu ( w warszawie napewno jest kilka dobry) car audio i tak ci NAPRAWDE doradza a nie wcisna pierwsze lepsze. osobiscie polecam glosniki http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60622717 ktore zostaly mi polecone wlasnie na tym forum i rewelacyjnie graja !!! cena jest "srednia" ale warto !!!!
a jakie masz radio w samochodzie ??

okazalo sie ze mam glosniki phonocar g-line (mialem basy w radyjku -7 hehe) dlatego stwierdzielm ze trzeba cos zmienic - po podkreceniu basow graja calkiem przyzwoicie na radyjku blaupunkt cos tam boston 4*40

Cytat:
2005-08-20 14:23:10, west pisze:
w media markt to ci gowno opakuja i powiedza ze ta rzecz jest super !!!! nie sugeruj sie tym co mowia(...)

Czyli uwazasz ze Alpine ktory mu polecili to gowno
Jakos nie moge sie z Toba zgodzic...

Cytat:
2005-08-21 16:12:13, Ali-En pisze:
Czyli uwazasz ze Alpine ktory mu polecili to gowno Jakos nie moge sie z Toba zgodzic...

nie nie zle mnie zrozumiales, chodzilo mi o to zeby popytal tu i tam jesli chce wydac troche gotowki na radyjko a ze sklepowymi sprzedawcami jeszcze w takich duzych sklepach to jest roznie.
nie chodzilo mi wcale o to ze Alpinka jest hujowa tylko o to ze tam moga cie wkrecic ze na sprzet wydasz zamiast 500zl planowanego 900zl bo powiedza ze to bedzie wyjebis... gralo.
pozdro dla ciebie