[swap 900] Pare pytan.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
1.Jak podłaczyc ten altek do instalacji w maluchu??<<>>Są tam 3 piny jeden nad drugim, i jeden pin obok nich, ktory do czego podlaczyc??
2. Jakie macie patenty na linke gazu do Webera 32 IBA, w nim by zwiekszyc otwarcie przepustnicy trzeba ja ciagnac w prawą strone. Gdyby ktos mial fotki bylo by extra
3. Czy zaworki ustawia sie w 900 na 0.2mm ??

Z gory dzieki za pomoc.Przekopalem cale forum za pomoca wyszukiwary i nic nie znalazlem...

A tu pare fotek pojazdu przy ktorym pracuje jak mam czas..
1, 2, 3, 4.
pozdr.

Zawory 0,15 ssace i 0,2 wydechowe.
Ja mam linke gazu oryginalna, ciagnie ona dzwignie, ktora popycha w prawo przepustnice. Niestety nie mam fotki.

Linka od otwierania tylnej klapy z Duzego Fiata badz zrob sobie na zamówienie....

Druga sprawa elektryki - tak samo jak w malcu.. dojdziesz bez problemu...

fajna furka sie buduje tylko przewody jakies dziwne one jak by plastikowe byly wygladaja, i ten wydech obetnij go na rtowno i bedzie biuty.

Kup termostat od cienkiego - ma wyjscie od razu na bok a nei do gory - nie bedzies zmial tylu kolanek po drodze...

W calym duzym obiegu sa tylko te 2 kolanka, narazie je zostawie. Przewody sa gumowe, 25 i 30 mm. Koncowki tez raczej nie obetne, bo ona ma w srodku cos w stylu dodatkowego tlumika , a koncowka koncowki ( ) jest typu DTM czyli zadarta do gory.<<>> Moze sie nie podobac, ale dla mnie moze byc

Nic sie nie stanie jak podłacze zle jakies przewody na altku??nie sfajcze nic??

[ wiadomość edytowana przez: tomx1 dnia 2005-07-23 22:04:54 ]

Cytat:
2005-07-23 21:55:37, tomx1 pisze:
W calym duzym obiegu sa tylko te 2 kolanka, narazie je zostawie.

tak ale w tym "kolanku" nad termostatem zawsze bedziesz mial powietrze, problem z odpowietrzeniem, uklad dluzszy o 30 cm...
a termostat od cieniasa to pare groszy...
ale jak tam uwazasz

pzd c.

problemu z odpowietrzeniem nie ma jesli sie wepnie od gory maly wezyk do zbiornika od poldziaka
nie wolales wydechu na prawo?
acha i opis podlaczenia altka jest w zalozonym przeze mnie topicu
poszukaj - znajdziesz wzystko krok po kroku, jak cos to mam zdjecia itp

Mozecie mi powiedziec czy dobrze podłaczam??
-gorny konektor z tych 3 pionowo ustawionych,do D+ regulatora,
- do tej szpilki z nakretka podlaczam przewod + z rozrusznika/akumulatora,
-do srodkowego konektora z tych 3, podlaczam przewod do lampki ladowania,
-do tego pojedynczego konektora(pomiedzy szpilka a rzedem tych 3 konektorow) podlaczam DF z regulatora.

Czy moze ten DF do tego dolnego konektora??