Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-07-08 08:19:49 Ano - jakaś czarna seria mnie ostatnio dopadła. Od dwóch dni mam jaja z kierunkami. Działają normalnie po odpaleniu autka i po jakimś czasie jazdy znikają.... Czasem wracają, czasem nie, ale praktycznie zawsze pojawiają się znowu po odpaleniu auta od nowa, jak trochę postoi. Jak nie działają, to włącznie z awaryjnymi. Acha, no i ruszanie dźwigienką w jakąkolwiek stronę nie ma na to wpływu. Przełącznik padł, czy jak ![]() |
![]() Dicer A3 & Voyager B-stok | 2005-07-08 08:28:47 Walus, niedawno przerabialem cos bardzo podobnego i winowajca okazal sie przycisk od awaryjnych ![]() Przyjzyj sie dobrze temu przyciskowi, powsickaj, pomacaj ![]() Na pocieszenie powiem Ci jeszcze, ze jak sie wyjmie ten przycisk to wogoole kieunkow nie ma ![]() ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-07-08 10:28:19 Waluś.. Tam ma być. Bo kierunkowskaz tak już ma:
działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - działa - niedziała - Sorry NMSP ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-08 10:32:57
Kurde mój chyba też się spsuł, bo mam objaw jak NAVI ![]() Waluś, może wystarczy tam (przełącznik awaryjnych) tylko popsikać jakimś WD40, coby lepiej łączyło. ![]() |
![]() czytom Espero Kaniów | 2005-07-08 10:33:15 Ale u Walusia jest raczej nie działa nie działa nie działa nie działa ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-07-08 10:38:34
Tytuł wątku: "Re: kierunkowskazy-raz działają, raz nie" ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-08 10:48:22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-08 11:28:39
Też tak mam ![]() Nie udało mi się naprawić, aby świeciły bez przerwy, więc je odłączyłem i obecnie wystawiam przy skręcie rękę za okno ![]() Pozdrawiam - SpeedR ![]() |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2005-07-08 11:48:30
Łapa do góry i ręka na dach. Tak mnie uczyli w Illinois. Tam jest system do sygnalizacji łapami: j.w. - skręt w prawo łapa w dół - światła stop łapa w lewo - skręt w lewo. Poważnie. |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-08 12:23:20
O fuck.... Huchachachacha....... ![]() ![]() ![]() n0ras rozbawiłeś mnie do łez. Chyba mam za dobry humor jak na godziny pracy. ![]() |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-07-08 13:10:54 ![]() ![]() ![]() widzę humory dopisują wszystkim przy piątku ![]() |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2005-07-08 14:13:37
W Espero to ma kiepskie zastosowanie - bo przecież musielibyśmy OBIE RĘCE wystawić za okno. A jak masz stopy w klapie - razem 4 - no to wszystkie kończyny za okno i w dół ![]() -- Wiesiek (Maestro) |
79adam79 Seat EXEO Szczecin | 2005-07-09 07:16:20
Witam Jak sie wyjmuje te przyciski-czasami zanika u mnie podświetlenie przeciwmgielnych(tylnich) i regulacji predkości wycieraczek , oczywiście po włączeniu świateł |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-07-09 10:07:47
Są dwa sposoby - 1.krótki ale inwazyjny (można poniszczyć plastiki) 2. bezpieczny ale odrobine bardziej pracochłonny. 1. - wydłubujesz przyciski śrubokrętem - zamontowane są na wcisk. 2. - odkręcasz cały plastik trzymający przyciski - trzyma się na 4 śrubach - dwie u góry i dwie na dole (musisz pokręcić kierownicą by je odsłonić) i wypychasz przyciski od tyłu. Polecam zdecydowanie ten drugi sposób. Co do podświetlenia - na 99% do wymiany jest żaróweczka - czasem styka i świeci, czasem nie. Przycisk z pokrętłem regulacji wycieraczek jest nierozbieralny jeśli się nie wie jak do tego zabrać. Należy wyrwać pokrętło wraz z ośką - jest na wcisk i siedzi dość mocno, a dopiero potem dobrać się do bebechów. [ wiadomość edytowana przez: Robert_S dnia 2005-07-09 10:09:33 ] |
79adam79 Seat EXEO Szczecin | 2005-07-09 23:56:26 dzięki wypróbuje bramke numer dwa-nisczecnie zostawie sobie na później ![]() |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2005-07-10 15:45:51
dostanie tego przycisku to zaden problem jedziesz do fabryki do auto parts i mas zod reki sam tam kupuje wszystkie przyciski a wymienilem juz chyba wszystkie bo mi sie nieswiecily |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-07-10 22:09:07
Dobra dobra Bartuś, ale problem maleńki w tym, ze nie mięszkam w Wawce, ino w Gdyni i do auto parts mam trochę kilosów, więc chiba mi sie to mało opłaca w rachunku ciągnionym.... ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-11 09:40:00 Jeśli nie dostaniesz daj znać na forum - mogę Ci go podesłać ![]() Pozdrawiam - SpeedR ![]() |