Prosze o pomoc obroty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie sprawa wyglada tak autko napierw palilo potem zgubil sie prad na cewke okazalo sie ze skrzynka bezp
zalutowalem chodzilo i bylo ok przez5 miesiecy aloe objaw byl taki ze jak zgasilem to nie odpalil poki go nie wzbudzilem np pradem z akkumulatora
teraz jest takie cos autko odpali i jedzie i tak jagby w rownych odstepach czasu ok 20 min jak jest na luzie to nagle obroty spadna ponizej 200 i autko idzie dalej ale na takich oborotach szarpie silnikiem i jak daje gaz to nic nie reaguje jak go zagasze nie idzie odaplic i po kilku min odpalalm jak jade i mam go na biegi to szarpnie podczas jazdy obroty jakby spadna na moment i jedzie dalej

panowie pomocy bo po jutrze jade z niemiec i nie chce stanac gdzies

zrobie reseta ale to nic nie da

cos chyba z silniczkiem krokowym masz , zobacz czy kabel do silniczka krokowego sie nie wylamal lub czy styk jest dobry. Skoro na biegu jest ok to przeciez w niemczech wjezdzasz na autostrade i na luz do samej granicy wrzucac nie musisz

tak ale jak jest szarpniecie to mi normalnie kola blokuje to tak jagby nagle gaz zdjal wszystko ok ale stane na skrzzowaniu i mi sie wlsnie tak stalo na srodku na autstradzie pod gorke i kupa smiechu zgasl i dupa a po adac nie chce dzwonic bo nie mam kasy
pomyslcei co jutro sprawdzic jeszce

panowie a czujnik halla moze to on czy raczej tylko na luzie a podczas jazdy nie moze szarpnac czy jak

dzieje sie to przy jakis prędkościach konkretnych
czy obrotah?

nie popdczaz jazdy tak jakby sgasl ale sila go pociagnie bo autko roypedzone i tak jagby na pych i zapali i znowu jedzie
a na jawlowym biegu zejdzie do bardzo niskich obrotow nie zgasnie i trzepie silnikiem a jak zgasze to juz nie odpali po ok 2 min odpali i dzieje sie to tak niby co 30 min albo co

dzieki z gory

cala skrzynke bezp wylutowalem moze pomorze ale nie chy ba nie jutro stestuje bo jutro wieczorkiem jade w porde do polski i boje sie troszku zeby sie nie schrzanil

mi to przypomina moje problemy z brakeim bęzyny
jazda do ostatniego litra
moze cos z pompą paliwa

nie na gazie i benzolu to samo a to jest zatankowane i to