Operacja południe czyli jak się niszczy Fiaty !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kilka fotek z dzisiejszego zlotu militarnego w B.B.

ten kancik całkiem zdrowiutki był... przygarnołbym go na czesci sobie tzn zanim przejechal po nim czolg

anda fatima i fiatow nima

miazga

tylko sie tu nie rozczulajcie

Dziek itemu z roku na rok malec staje sie bardziej rzadkim autem w tym tempie 5 lat i bedzie jak garbus kilka lat temu w niemczech.

tak choochoo... co dzien w pl jest 10 takich zlotow gdzie sa niszczone malce...

jedno co zauważyłem ostatnio to to że naprawde fiatów z dróg ubywa jest tego sprzętu coraz mniej

nie rozumiem tylko czemu to zniszczenie mialo sluzyc

juz widze ten placz niektorych gdyby w tym malcu byla klapa bambino na przyklad

to co zostało przejechane na fotkach to zwykłe parchy stare rumple sam bym nimi pororał troche po poligonie u kumpla i na złom niema czego żałować

Wiekszosc tych trupow na drogach z zalatwianym na lewo przegladem powinna konczyc na takich imprezach.

Wszystkie malce i kanty to stare rumpy i jakos mi tego nei szkoda... szroty i tyle

i dobrze im tak! bo jak widzę jak takie malce co trzymają się tylko na rdzy albo kanty za którymi jebie jajem (profesjonalna instalacja gazowa) a podłużnice to są ale ich odnalezienie należy do archeologów jeżdżą po drogach to mi się kiszki skręcają!!

super sprawa, chociaz ja bym wolal rozwalic auto z dziala, generalnie fajna zabawa, jakbym byl zamoznym czlowiekiem to juz dawno mialbym T55 (z demobilu jednostki w gubinie) i bym sie z nimi na takich imprach bawil

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2005-07-27 17:05:24 ]

Cytat:
Krzyh00 pisze:
juz widze ten placz niektorych gdyby w tym malcu byla klapa bambino na przyklad

Na jednej fotce widać, że klapa wytrzymała i była całkiem zdrowa