Wycie i wibracje na kierownicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Co jakis czas,przy pierwszym odpalaniu,lub pod dluzszym postoju pojawia sie dziwne zjawisko. Czuc lekkie wibracje na kierownicy i slychac rownoczesnie jakby wycie. Zauwazylem,ze podczas krecenia kierownica jest to bardziej odczuwalne. Po paru minutach znika i znow przez jakis czas jest spokoj. Wydaje mi sie ewidente,ze to cos ze wspomaganiem,tylko nie wiem co. Sprawdzalem, plyn w zbiorniczku wspomagania jest,choc wydaje mi sie,ze mogloby byc go wiecej-jest nieszczelny przewod od zbiorniczka na spince-jest wilgotny. Czy to moze jakies lozysko?? Bede wdzieczny za pomoc,albo wskazowke gdzie szukac informacji. Przejrzalem archiwum,ale nie znalazlem tam nic co by mi pomoglo.

Pozdrawiam

Nie moja branża, ale kojarzy mi się to z domowym sprzętem AGD do sprzątania powierzchni płaskich

Czlowiek ma problem a ty ... )))

Rozwiązanie zagadki AGD

Cytat:
2005-07-26 16:13:28, Solltys pisze:
Rozwiązanie zagadki AGD

Tyle że opowieści mało prawdziwe. Jak zwykle polecam czytankę na anglijskom jazykie

ukłony, Robert

Miałem dokładnie tak samo.... dolałem płynu do wspomagania choć wydawało mi się że jest wystarczająco i problem znikł.... może i Tobie pomoże....

Dziek!. To faktycznie moze byc ta pompa powietrza wtornego. Rzeczywiscie wyje przy zimnym silniku,a potem jakby sie wylaczalo ustrojstwo-wczoraj dokladniej sie temu przyjrzalem. Ale sprobuje jeszcze dolac plynu do wspomagania i zobacze czy cos pomoze.

Pozdrawiam