Przełanczanie przy obrotach.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, chcialbym sie dowiedziec co jest odpowidzialne za moment przelanczania ( przy wzrastajacych czy malejacych obrotach) z beny na gaz, centralka w kabinie czy komp gazowy? Mi przelancza przy wzrastajacych 3tys i jest zabujcze szarpniecie (mozna kly wybic o kiere). Madre glowyprosze o porade

U mnie w Bingo za przełączenie odpowiada komp gazowy i ustawia się to za pomocą softu. A tak na marginesie to mamy zgadywać jaką masz instalkę? Każda się nieznacznie różni (w lovato np. robi się to za pomocą centralki w kabinie) więc jak chcesz mądrej odpowiedzi to zadawaj mądre pytania (szczegóły) .

Cala instalka to zavoli a elektronika to przekaznik Coregas400 (oslona katalizatora bez tps)

Myślę, że w tym wypadku to robi się to centralką w kabinie, ale mogę się mylić. No i niestety nie wiem jak. Może Croma Ci pomoże?

Centralka w kabinie moge jedynie zwiekszyc prog przelaczania przy obrotach. Mi chodzi o to czy dobiore do tej instalki taka wlasnie centralke aby miala ta funkcje przelanczania przy spadajacych.