| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ce2ar Hyundai Pony Włoclawek | 2005-07-09 22:52:56 Gdzie mogę dostać prawy próg do Hyundaia Pony 1,3 5 drzwiowy hatchbeck z 91 roku. |
CzEkCzEk HF MEMBER PONY 1,5 GLS / Mega ... Zabrze | 2005-07-10 13:06:27 napewno mozesz dostac w aso hyundaya u mnie zazyczyli sobie 240zl za prawy prog do pony 4d, w zwyklych sklepach motoryzacyjnych bedze ciezko juz sie troche nadzwonilem ale zawsze slyszalem odpowiedz "nie mam", "takiego asortymentu nie prowadzimi" mozna sie wqwic a jak juz to mieli to ceny wyzsze niz w ASO od jednego urzytkownika naszego forum dostalem namiar na sklep w Łodzi i tam kupilem lewy prog (prawego nie bylo) i cena bardzo dobra 160zl za orginalny prog.
Podsumowujac, zeby dostac cos z blacharki do naszych rumakow to trzeba sie uzbroic w cierpliwosc. pozdrawiam CzEkCzEk |
![]() rall hyundai rzeszów | 2005-07-10 19:29:59 moj znajomy zakladał progi od volkswagena tylko ze nie wiem od jakiego, ale pasowały. |
CzEkCzEk HF MEMBER PONY 1,5 GLS / Mega ... Zabrze | 2005-07-20 15:09:22
a moze bys sie dowiedzial od jakiego VW zakladal te progi bo z dostaniem progow do naszych kucykow nie jest tak latwo, mam tez pytanie, jak wyglada reperaturka progu czym to sie rozni od sameo progu. pozdrawaim CzEkCzEk |