Prawy próg Hyundai Pony?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie mogę dostać prawy próg do Hyundaia Pony 1,3 5 drzwiowy hatchbeck z 91 roku.

napewno mozesz dostac w aso hyundaya u mnie zazyczyli sobie 240zl za prawy prog do pony 4d, w zwyklych sklepach motoryzacyjnych bedze ciezko juz sie troche nadzwonilem ale zawsze slyszalem odpowiedz "nie mam", "takiego asortymentu nie prowadzimi" mozna sie wqwic a jak juz to mieli to ceny wyzsze niz w ASO od jednego urzytkownika naszego forum dostalem namiar na sklep w Łodzi i tam kupilem lewy prog (prawego nie bylo) i cena bardzo dobra 160zl za orginalny prog.
Podsumowujac, zeby dostac cos z blacharki do naszych rumakow to trzeba sie uzbroic w cierpliwosc.
pozdrawiam CzEkCzEk

moj znajomy zakladał progi od volkswagena tylko ze nie wiem od jakiego, ale pasowały.

Cytat:
rall Wysłany: 2005-07-10 19:29:59

moj znajomy zakladał progi od volkswagena tylko ze nie wiem od jakiego, ale pasowały.

a moze bys sie dowiedzial od jakiego VW zakladal te progi bo z dostaniem progow do naszych kucykow nie jest tak latwo,
mam tez pytanie, jak wyglada reperaturka progu czym to sie rozni od sameo progu.
pozdrawaim CzEkCzEk

Ja próg do pony kupilem w ASO. Błotniki przednie i tylne repaturki i szybe bez problemu dostalem w jakiejs hurtowni z zamiennikami, ale z progiem byl troche klopot aby go znalezc poza ASO...