RAFFSA - dzisiaj - 12.00 !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Kto zdąży, niech mu składa życzenia osobiście !!

Ja niestety nie zdążę, więc w tym miejscu życzę wszystkiego NAJ !!
Oby Ci wiatry zawsze w plecy wiały, a żona nie dokuczała

Ja już nie omieszkałam go zaczepić dzisiaj,mówił ,że jeszcze do 12.00 można go porywać

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MŁODEJ PARZE!!!!!

Oooooooooł.........

Kuchnia babcia, jakoś nie wiedziałem.

Wszystkiego Naj, Naj Raffsa
Coby Spełniły się Wasze mażenia.

Wszystkiego Najlepszego, na Nowej Drodze Życia.

Najlepszegooooo

wszystkiego naj naj naj !!!!!!!!

wszystkiego dobrego

no wszystkiego najlepszego

Wszystkiego naj naj naj...
PS. daj znac do końca sierpnia co i jak (na nowej drodze zycia), bo jak co to ja swojej pani uciekne na białoruś

Również wszystkiego najlepszego.
A swoją drogą to niby czemu miałby mieć lepiej niż my, żonaci? Mi za dwa lata walnie 30 lat pożycia, tak że mam już wszystkie grzechy odpuszczone i to bez księdza bo czyściec już za mna.

Ja tam byłem i krótką fotorelacje dla klubu zrobiłem
W przeddzień ślubu wybraliśmy (moja skromna osoba oraz w niejako w zastępstwie pracującego Bogdana1 - Beatka1 i Kierownik1 ) sie do państwa młodych potłuc troche porcelany na szczęście:

Natomiast uroczystości zasadnicze zaczeły sie błogosławieństwem w domu panny młodej, czyli Kamili:

Do ślubu pojechali oczywiście białym espero

W kościele.....

....gdzie powiedzieli sobie sakramentalne TAK

Prezenty które wręczyli wraz z życzeniami "przedstawiciele" sekcji śląskiej klubu espero I nie tylko

I jeszcze motywy klubowe

Na koniec Bogdan1 oficjalnie ogłosił zawarcie związku małżeńskiego pomiędzy Rafałem Raffsą i Kamilą

To chyba tyle

heheh fotki sa zarabiste i prezent tesh całkiem cłąkiemciekawe czy ja taki dostane?

a co do przemówienia bogadana to skomentuje tot akbogdan an prezydenta

wszystkiego naj........ życzy Poznań i Ja

WITAMY wszystkich i dziękujemy za miłe życzenia !!!

Pozdrawiamy !!!!

Kama & Raffsa

rafssa podziwiam ciejest prawie 9 godzina a ty juz na kompie (chyba trzeźwy)i odrqazu na forum ty to masz łeb a co do bogdana to powinien sie wstydzinbo beatka taka brązowiutka a bogdan taki bladyhehe wkoncu przeciwienstwa sie przyciagaja?i tu mamy dobry przyklad
rafsa jeszcze raz wszysktiego naj

Rafałku i Kamilo - składam najserdeczniejsze i szczere życzenia zdrowia, szcześcia i spełnienia na nowej drodze życia!!!
ps. Fajnie Wam, że to dopiero początek... ale potem może być coraz lepiej jeśli tylko będziecie chcieli!!!!!!!!

> >STO LAT! STO LAT! NIECH ŻYJĄ NAM!!! < <

Veni, Vidi a nie Vici - gdyż z nikim się nie pojedynkowałem

Wyniosłem natomiast mnóstwo pozytywnych emocji

Pomijając samą urczystość - nomen omen bardzo udaną, muszę stwierdzić, że jestem pod ogromnym wrażeniem panującej atmosfery.
Spotkałem się też z bardzo ciepłym (w moim odczuciu) przyjęciem.

Na żadnym ślubie/ weselu na którym miałem okazję gościć do tej pory nie czułem się tak swobodnie chociażby w trakcie rozmowy ze zgromadzonymi osobami.
Jest to o tyle ciakawe, że pomijając Rafała i Kamilę z którymi to miałem okazję widzieć się bodajże dwa razy na zlotach ogólnopolskich i naturalnie Bogdana wraz z Beatką - z innymi gośćmi widziałem się po raz pierwszy w życiu.

Muszę przyznać, że macie "coś" czego brakuje chociażby Warszawiakom

Jeszcze raz gorące życzenia i Pozdroiwienia.

SpeedR

Gratuluje ..

....teraz już się chłopie nie wywiniesz

a odnośnie wypowiedzi SpeedR-a - zgoda, ślunzaki są de best

Speeder nie wiemy co powiedzieć same komplementy !!!!

Jeszcze raz dziękujemy za uświetnienie uroczystości

nasze zdanie jest że było super !!! ale goście tutaj są cenzorami

Pozdrawiamy

Raffsa & Kamila !!!!

Postaram się możliwie krótko:
1. Impreza był FANTASTYCZNA !!....WESELEEEEEEEE!!!!!!...JOŁ JOŁ...długooo jeszcze będzie nam brzmiało w uszach
2. Państwo Młodzi to już pisać nawet nie muszę bo bardziej niż FANTASTYCZNI !
3. SpeedR Łukasz Drogi i Nieoceniony nasz Kolega Klubowy niestety nie mógł zostać dostatecznie ciepło, zgodnie z chęciami biesiadnych gospodarzy i gości potraktowany...gdyż....przyjechał zmęczony niejako prosto po dówch dniach pracy, wiadomo trudno balować w takim stanie ,a szkoda bo chyba naprawdę wiele stracił

Dodatkowo z przyczyn zwanych popularnie "trudnościami obiektywnymi" nie mogliśmy uczcić naszego Klubowego spotkania plany były piękne, warunki też odpowiednie ale....zrobiło się małe bum i plan wziąłem w łeb

4. Co do uwag Patrykowskiego ..dlaczego cholero patrzysz tylko na mnie ....SpeedR też bielutki jak....jego Espero ....A Beatka?.......JOŁ JOŁ !! .....co do stanu Rafała o 9-tej rano to trzeba przyznać że mimo WIELKIEJ ilości i WIELKIEGO asortymentu trunków wszelkich (stoły się uginały!) ....znakomite jedzenie w dużych ilościach oraz świetną orkiestę, która nie pozwalał siedzieć na miejscach .....Wszyscy zakończyli pierwszy dzień imprezy w znakomitej kondycji !
5. Adaś 4302 wykazał się wielką pomocą w zdobyciu materiałów i przygotowaniu szczegółów konstrukcyjnych prezentu weselnego, zadośćuczynianiu śląskiej tradycji trzaskania porcelany u "Młodych" w przeddzień ślubu i oczywiście w oficjalnej reprezentacji Klubu już w tym Wielkim Dniu Raffsy&Kamy

Dobra....na razie tyle...krócej się naprawdę nie dało

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH !