| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2005-07-16 09:54:14
Kto zdąży, niech mu składa życzenia osobiście !! Ja niestety nie zdążę, więc w tym miejscu życzę wszystkiego NAJ !! Oby Ci wiatry zawsze w plecy wiały, a żona nie dokuczała
|
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-07-16 10:16:16 Ja już nie omieszkałam go zaczepić dzisiaj,mówił ,że jeszcze do 12.00 można go porywać
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MŁODEJ PARZE!!!!! |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-16 10:24:13 Oooooooooł.........
Kuchnia babcia, jakoś nie wiedziałem.
Wszystkiego Naj, Naj Raffsa
Coby Spełniły się Wasze mażenia. ![]() |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-07-16 10:59:44 Wszystkiego Najlepszego, na Nowej Drodze Życia. ![]() |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-07-16 12:08:32 Najlepszegooooo |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-07-16 13:25:29 wszystkiego naj naj naj !!!!!!!! |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2005-07-16 13:53:10 wszystkiego dobrego |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-07-16 13:56:19 no wszystkiego najlepszego ![]() |
Chojnak79 C-klasa W202 Kombi S ... Żyrardów | 2005-07-16 16:37:04 Wszystkiego naj naj naj...
PS. daj znac do końca sierpnia co i jak (na nowej drodze zycia), bo jak co to ja swojej pani uciekne na białoruś |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-07-16 17:56:32 Ja tam byłem i krótką fotorelacje dla klubu zrobiłem
W przeddzień ślubu wybraliśmy (moja skromna osoba oraz w niejako w zastępstwie pracującego Bogdana1 - Beatka1 i Kierownik1 ) sie do państwa młodych potłuc troche porcelany na szczęście:
Natomiast uroczystości zasadnicze zaczeły sie błogosławieństwem w domu panny młodej, czyli Kamili:
Do ślubu pojechali oczywiście białym espero
W kościele.....
....gdzie powiedzieli sobie sakramentalne TAK
Prezenty które wręczyli wraz z życzeniami "przedstawiciele" sekcji śląskiej klubu espero I nie tylko
I jeszcze motywy klubowe
Na koniec Bogdan1 oficjalnie ogłosił zawarcie związku małżeńskiego pomiędzy Rafałem Raffsą i Kamilą
To chyba tyle ![]() |
malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2005-07-16 22:23:15 wszystkiego naj........ życzy Poznań i Ja |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2005-07-17 08:41:47 WITAMY wszystkich i dziękujemy za miłe życzenia !!!
Pozdrawiamy !!!! Kama & Raffsa |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2005-07-17 15:19:58 Rafałku i Kamilo - składam najserdeczniejsze i szczere życzenia zdrowia, szcześcia i spełnienia na nowej drodze życia!!!
ps. Fajnie Wam, że to dopiero początek... ale potem może być coraz lepiej jeśli tylko będziecie chcieli!!!!!!!! > >STO LAT! STO LAT! NIECH ŻYJĄ NAM!!! < < |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-17 20:51:13 Veni, Vidi a nie Vici - gdyż z nikim się nie pojedynkowałem
Wyniosłem natomiast mnóstwo pozytywnych emocji
Pomijając samą urczystość - nomen omen bardzo udaną, muszę stwierdzić, że jestem pod ogromnym wrażeniem panującej atmosfery. Spotkałem się też z bardzo ciepłym (w moim odczuciu) przyjęciem. Na żadnym ślubie/ weselu na którym miałem okazję gościć do tej pory nie czułem się tak swobodnie chociażby w trakcie rozmowy ze zgromadzonymi osobami. Jest to o tyle ciakawe, że pomijając Rafała i Kamilę z którymi to miałem okazję widzieć się bodajże dwa razy na zlotach ogólnopolskich i naturalnie Bogdana wraz z Beatką - z innymi gośćmi widziałem się po raz pierwszy w życiu. Muszę przyznać, że macie "coś" czego brakuje chociażby Warszawiakom
Jeszcze raz gorące życzenia i Pozdroiwienia. SpeedR |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2005-07-17 22:20:04 Gratuluje ..
....teraz już się chłopie nie wywiniesz
a odnośnie wypowiedzi SpeedR-a - zgoda, ślunzaki są de best |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2005-07-17 22:47:21 Speeder nie wiemy co powiedzieć same komplementy !!!!
Jeszcze raz dziękujemy za uświetnienie uroczystości nasze zdanie jest że było super !!! ale goście tutaj są cenzorami
Pozdrawiamy Raffsa & Kamila !!!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-07-17 23:06:57 Postaram się możliwie krótko:
1. Impreza był FANTASTYCZNA !!....WESELEEEEEEEE!!!!!!...JOŁ JOŁ...długooo jeszcze będzie nam brzmiało w uszach
2. Państwo Młodzi to już pisać nawet nie muszę bo bardziej niż FANTASTYCZNI !
3. SpeedR Łukasz Drogi i Nieoceniony nasz Kolega Klubowy niestety nie mógł zostać dostatecznie ciepło, zgodnie z chęciami biesiadnych gospodarzy i gości potraktowany...gdyż....przyjechał zmęczony niejako prosto po dówch dniach pracy, wiadomo trudno balować w takim stanie ,a szkoda bo chyba naprawdę wiele stracił
Dodatkowo z przyczyn zwanych popularnie "trudnościami obiektywnymi" nie mogliśmy uczcić naszego Klubowego spotkania plany były piękne, warunki też odpowiednie ale....zrobiło się małe bum i plan wziąłem w łeb
4. Co do uwag Patrykowskiego ..dlaczego cholero patrzysz tylko na mnie ....SpeedR też bielutki jak....jego Espero ....A Beatka?.......JOŁ JOŁ !! .....co do stanu Rafała o 9-tej rano to trzeba przyznać że mimo WIELKIEJ ilości i WIELKIEGO asortymentu trunków wszelkich (stoły się uginały!) ....znakomite jedzenie w dużych ilościach oraz świetną orkiestę, która nie pozwalał siedzieć na miejscach .....Wszyscy zakończyli pierwszy dzień imprezy w znakomitej kondycji !
5. Adaś 4302 wykazał się wielką pomocą w zdobyciu materiałów i przygotowaniu szczegółów konstrukcyjnych prezentu weselnego, zadośćuczynianiu śląskiej tradycji trzaskania porcelany u "Młodych" w przeddzień ślubu i oczywiście w oficjalnej reprezentacji Klubu już w tym Wielkim Dniu Raffsy&Kamy Dobra....na razie tyle...krócej się naprawdę nie dało
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH ! |