Ciekawe filmy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako fan-atyk filmow (niektorzy pewnie wiedza, np Voy........) szukam interesujacych tytulow. Ogladaliscie cos dobrego ostatnio? Mi ostatnio nawet spodobal sie "Pojutrze", ogladalem tez "Fahrenheita" ale gdyby nakrecic o naszych politykach byl by o niebo ciekawszy Dobra, co tam macie dobrego, bo nie wiem co sciagac

Jako że narazie zostałam Ci tylko ja.... to się wpiszę do wątku.
Nie wiem czy Ci cokolwiek proponować bo moje ulubione pozycje filmowe to raczej babskie kino i żadne nowości.

Moje ulubione filmy są rodzimej produkcji ze wskazaniem na te starsze

To może zainteresuje Was ta stronka zapożyczona od nas z Forum.

No pewnie że się podoba
Dzieki

Polecam "Pukając do nieba bram" z Tilem Schweigerem. Nie jest to nowy film ale dobry!

Aha i "Butterfly Effect" (efekt motyla). Za to że jest mi bliski filozofią życiową...

Zielona mila. Film ktory zrobil na mnie duze wrazenie.
Vanila Sky w orginale. Nie znam tytulu ale jest to film hiszpanski.
Adwokat diabla. genialny Al Pacino !!
No dzis bylem na Spidermanie 2 i moge go polecic.
Wiecej mi teraz do glowy nie przychodzi.

Braterstwo Wilków... za całokształt

Cytat:
2004-08-22 23:12:52, Quattro pisze:
Braterstwo Wilków... za całokształt

Popieram calkowice

Wiekszosc ogladalem. Butterfly'a sciagam. Co jeszcze proponujecie?
P.S. Podobaly mi sie np. pi, k-pax, piekny umysl, stara basn, przyczajony tygrys...moge sporo wymienic

A ja polecam Garfield'a

Cytat:
2004-08-23 00:09:01, Piter20 pisze:
A ja polecam Garfield'a

Ale tylko kreskówkę

Jako miłośnik kreskówek to Shrek 2 ale koniecznie z dubbingiem!!

Tez lubie kreskowki Shrek, Nowe szaty króla, toy story czy inne bajeczki disneya wymiataja Co nie znaczy ze nie lubie calkiem powaznych filmow

shrek 2 w oryginale (choc z dubbingiem tez jest wymiatajacy)
polecam rowniez I Robot z Willem Smithem. Z koimedii to moze 50 pierwszych randek z Sandlerem.
Jak mi cos jeszze przyjdzie do glowy to napisze

A widzial ktos "Pitch Balck" ? Film mial klimat! "Inni" jeden z niewielu filmow w ktorym sie naprawde wystraszylem

ja zdecydowane wole sie śmiać niż sie bać.. ale jak już to "13 duchów"było całkiem sympatyczne- wiadomo jak sie idzie do kina to trzeba zabrać koleżanke która boi sie bardziej (w moim przypadku takowej nie znalazłem ale też nie narzekam )

Z kreskówek??? Lilo i Stich

Zdecydowanie!!!

Lilo jest zajebista

A co do kreskowek to ja jestem ich wielkim fanem i ogladam wszystkie jakie tylko sa

Z filmów drogi polecam Konwój