No wlasnie tak sie zastanawiam bo w opisie jest cytuje:"
ACCENT 1.3I, 1.5I, G4EAY 99R.-, G4EH 94R.-, G4EBY 99R.-, G4EK 94R.-
EXCEL 1.3I, 1.5I, 1.5I 16V, G4EH, G4EK, G4FK DOHC,
LANTRA, LANTRA GT, LANTRA KOMBI 1.6I 16V, 1.8I 16V, 2.0I 16V, G4GR DOHC, G4GF DOHC, G4GM DOHC.
I tu własnie jest problem bo dzwonilem w sprawie tej pompy czy podejdzie do mojego modelu i wyraznie mi powiedzieli ze w katalogu jest inna pompa do mojego autka i nie gwarantuja ze bedzie wszystko ok. I tu wlasnie zwracam sie o pomoc do was moze ktos robil taki manewr jak ja chce zrobic albo dysponuje jakimis blizszymi danymi na temat tych pomp wydajnosci czy jakies inne dane?? Bo sami przyznacie ze skoro roznica wynosi ponad 50% na cenie to musi byc czyms spowodowana. Chociaz z drugiej strony czasen sie spotykam ze roznica miedzy Lantra a Elantra na pewnych czesciach wynosi 30% taniej na korzysc Lantry ale o ponad 50% to jeszcze sie nie spotkalem.
Z gory wielkie dzieki za zainteresowanie i mam nadziej ze ktos mi pomoze bo robi sie troche uciazliwe jezdzenie na samym gazie, wskaznik poziomu gazu jest jak kazdy wie jest raczej malo dokladny a wolalbym nie zostac na trasie bez gazu i pompy paliwowej bo w kanisterku gazu nie doniose