Złodzieje dopadli bestie:(:(:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Niestety, głupie#@%$^^&^%$ dobrali sie do mojej bestii zabierajac łącznie 4 listwy boczne oraz spryskiwacze świateł. Mam pytanie w związku z tym: ile takie listwy kosztuja w ASO(moze ktos wie przez przypadek) a za ile mozna je kupic gdzie indziej. moj znajomy juz sie podjal poszukania ale musze wiedziec mniej wiecej ile to kosztuje. Druga sprawa to czy PZU wyplaci odszkodowanie za taką szkodę?wydaje mi sie ze tak ale dzisiaj wszystko jest mozliwe.

Pozdro

MV6

I tak bestia wyglada pieknie:)

Współczuję, listwa na drzwi przednie ok 150 zł i podejrzewam, że na tył też coś koło tego. Z podrobami w Wawie jest kłopot, ja swoje musiałem reanimować

jeżeli zgłosisz to do PZU to napewno ci za taką szkodę zapłacą,ALE NIESTETY po swoich cenach.mi osobiście za lusterka i kołpaki wypłacili.

Cytat:
2003-03-09 16:05:21, totr pisze:
jeżeli zgłosisz to do PZU to napewno ci za taką szkodę zapłacą,ALE NIESTETY po swoich cenach.mi osobiście za lusterka i kołpaki wypłacili.

zalezy jak masz sformuowaną umowę tzn. czy zapłaciłeś dodatkowo za to żeby nie potrącali ci np amortyzacji przy zakupie części, bo jeżeli masz polisę wykupioną z wszystkimi opcjami to spokojnie możesz zrobić to w ASO i przedstawić im rachunki na podstawie których oni ci zrefundują poniesione koszty
pozdrawiam