SZUKAMY KOGOS ODPOWIEDZIALNEGO Z WOLNYM CZASEM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pilne szukamy kogos odpowiedzialnego , kto mógłby pojeździć po sponsorach mam liste potencjalnych.
Ja niestety odpadam bo mam rmeoncik - pilne.
Musi meic wolny czas i checi.

Moja propozycja to Farid, nie wiem czy sie podejmie i czy ma wolny czas, ale podejrzewam ze jesli sie juz wezmie za to to sprawdzi sie w 200%. W zwiazku z tym, ze na forum go nie ma, jesli ktokolwiek ma do niego numer tel to prosze do mnie na priv.

Pozdrawiam

Jestem za nim.
ale przydałby sie jeszcze ktos kto jest juz p osesji lub pracuje czasmi popuładniami zeby pojezdził po sponsroach!!

a może Vili "Z pewnych źródeł wiem że pojawi sie "

Vili to nei bedzie mial czasu sie podetrzec a wy takie cos
bedzie na spotkaniu w neidziele i bedzie moze ze 2 tygodnie.Ma slub , autodo zrobienia , odwiedzic rodzine iwraca.
wiec po prostu odpada.

Tak tez myslalem, Czu wypytaj o wszystko tego zboczka i trza juz myslec jak urozmaicic to jego male swieto zniewolenia .

Jesli chodzi o osobe od sponsorow, to bardzo pilne, na pierwsze dzialania nie mozemy dlugo czekac, bo nic nie ruszy bez kasy , co nie oznacza ze jesli ktos od was z rodzinki lub ze znajomych ma mozliwosc zasponsorowania, lub kontakty w jakiejs firmie, ktora bylaby sklonna, nie mialby isc sam zalatwiac takich spraw u siebie. Moze warto w jakims salonie Era, Plus? Trzeba pamietac ze taka reklame bedzie slychac od groma ludzi, tym razem trzeba wszystko nagrac na mp3 i puszczac, oczywiscie czytane jakims ponetnym glosikiem milutkiej pani , Tomeq w tym wypadku definitywnie odpada .

Najlepiej wybrać człowieka który będzie umiał o tej imprezie powiedzieć wszystko jak się spotka ze sponsorem.
No i oczywiście obowiązkowo garnitur i jeszcze jakiś plan imprezy.
Ale o takich podstawowych sprawach nie muszę pisać.
No i oczywiście trzeba mieć nagłośnienie na całej długości trasy aż do mety lotnej.
Reszte się obgada na spotkaniu w niedziele. ::

[ wiadomość edytowana przez: Kompresor dnia 2005-07-07 14:12:11 ]

Cytat:
2005-07-07 14:11:18, Kompresor pisze:
Najlepiej wybrać człowieka który będzie umiał o tej imprezie powiedzieć wszystko jak się spotka ze sponsorem. No i oczywiście obowiązkowo garnitur i jeszcze jakiś plan imprezy.

Pawel jak to czytam to od razu mysle o Tobie .

P.S. Dzwonilem do Farida, niestety odpada ze wzgledu na prace przez caly dzien, szukamy dalej . Jutro atakuje inne osoby, takze strzec sie

Minio sie tym zajmie.

No ja moge nie ma problemu.

Szkoly juz nie ma wiec odpada ta sprawa, pozostaje praca ale i to da sie jakos pogodzic wiec czu mozemy sie zgadac dasz mi liste sponsorow, jakas prezentackje wymyslimy i bedziemy dzialac.

Galluska sobie wezme do pary bo tez osoba w miare kompetentna i wiem ze sie chce tym zajac i mozemy dzialac PANIE STERNIK GALLUS KAPITANIE

Te,mat odklejam.
Miniak podjał sie tego - pozdro.