POMOCY POMOCY CHŁODNICA DO 1.8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
POMOCY POMOCY CHŁODNICA DO 1.8 potrzebuje pilnie chłodnicy do mojego autka .Starą szlak trafił na zgrzewie

Help z kaską krucho przyjme nawet używaną.

1. Na jakim zgrzewie? Bo boki można kleić za 100-150 zł
2. Daj spokój z używaną, bo nie wiesz co z nią będzie za tydzień czy miesiąc.

Na nową mnie nie stać
Wiec zostaje Tylko UZYWKA

Cytat:
2005-07-22 08:54:38, marcinekzoliborz pisze:
Na nową mnie nie stać Wiec zostaje Tylko UZYWKA

A na dwie używki Cię stać. Pamiętaj, że nie wiesz co kupujesz! To nie jest felga, czy lampa po których widać ich stan techniczny.
Swoją drogą - jak mocno leje i gdzie?

leje mocno bo pękla na łaczeniu z grubym węzem góra lewa strona

Z tego co kojarzę, to fachowcy potrafią to skleić.

Piotrek,tak sobie łacha darłeś z ludzi,którzy mieli różne problemy,a teraz na ciebie trafiło.I ja sobie teraz poużywam
No co ci chłodnica? Jeździj szybko,to silnik się sam ochłodzi.Z wodą to problem kapie,wycieka itp. Albo zamontuj sobie wloty powietrza,będziesz miał chłodzenie powietrzem-prawie jak Porshe

ha haha tylko to nie piotrek ma problem tylko ja!!!!!!!
Tylko gaz na powietrze nie działa!!!!!
i tu jest bullllll!!!!

ha haha tylko to nie piotrek ma problem tylko ja!!!!!!!
Tylko gaz na powietrze nie działa!!!!!
i tu jest bullllll!!!!

Cytat:
2005-07-22 10:11:07, zalmed pisze:
Piotrek,tak sobie łacha darłeś z ludzi,którzy mieli różne problemy,a teraz na ciebie trafiło.I ja sobie teraz poużywam

Biedaku czekałeś pewno z rok na taką możliwość i dupa

PS. Moja chłodnica była klejona rok temu, z miesiąc temu puściła to wpakowałem jakiś proszek i spoko działa.

Podjedź do jakiegoś speca co zajmuje sie chłodnicami i wymieni ci cały boczek na nowy pasuje od vectry albo omegi ja mialem tak samo wymienili mi boczek i po bólu nawet mam w nim korek spustowy.Koszt to tak jak pisał Piotrek około 100 zł i dali mi 3 miesiace gwarancji o ile dobrze kojarze.I nie kupuj używki bo wydasz ze 300 zł a efekt moze byc kiepski musiałbyś sprawdzic przed załozeniem szczelnosc itp a tez nie ma gwarancji ile pochodzi.Spróbuj wymienic boczek.

za uzywke dałem 250 zł i dali mi jeszcze gwarancje na 6 miesiecy wiec czasem warto

Witam.
Mam używana chłodnicę ale od 1,5(nie wiem w jakim jest stanie), czy ona jest taka sama jak w 1,8?
Kobar

Witam.
Mam używana chłodnicę ale od 1,5(nie wiem w jakim jest stanie), czy ona jest taka sama jak w 1,8?
Kobar

Cytat:
2005-07-26 21:34:35, kobar pisze:
Witam. Mam używana chłodnicę ale od 1,5(nie wiem w jakim jest stanie), czy ona jest taka sama jak w 1,8? Kobar

raczej tak, rożnice były jedynie w rozstawie śrub do mocowania przewodów klimatyzacji - takie otworki na środku górnej częsci chłodnicy.

Natomiast jeżeli pękł plastik - to zbiorniczki dorabiają gdzieś na arkuszowej.

Choć moim zdaniem sprawna uzywka bedzie lepszym rozwiązaniem

Cytat:
2005-07-27 02:12:47, Tomek-Mydlowski pisze:
Choć moim zdaniem sprawna uzywka bedzie lepszym rozwiązaniem

I koniecznie z gwarancją!

w przypadku używki gwarancje możesz mieć co najwyżej rozruchową.

Dziękuje za pomoc

Sytuacja opanowana jak na razie

od 2 dni jeżdze spokojnie na własnoręcznie zmodyfikowanej chłodnicy

a tak na poważnie to naprawa chłodnicy kosztowała mnie 30 min na wyjęcie jej i rozkręcenie
i 1 godzine na naprawe

ogólny koszt to 15 zł.

Proszę o zamknięcie tego postu

Pozdrawiam marcinek złota rączka