MotoNews.pl
11 Gdzie szyby w Warszawie? (109340/45) - NT

Gdzie szyby w Warszawie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, gdzie w kochanej stolicy założę porządnie (dobrze jak jeszcze niedrogo) przednią szybę? Ile to mnie może wynieść? Wersja oszczędnościowa, czyli bez ogrzewania. I jeszcze jakby dali radę przenieść bez problemu naklejkę...

spróbuj na połczyńskiej zaraz za Tesco to chyba własciwie są już Mory...ja tam co prawda nie zakładałem ale kupowałem szybę do Devilka i muszę powiedzieć że mieli bardzo tanio...znajdziesz numer w książce...Mory 21 zdaje się...

jest fajny zaklad i niedrogi na mszczonowskiej, dojazd od ordona - na woli. numer ulicy to chyba 13. Szybko i fachowo oraz co wazne - niedrogo.
polecam!

Marsa - róg Chełmżyńskiej - b.dobry zakład choć nieco drogi!

Cytat:
2005-08-10 12:13:45, Artur_ST pisze:
spróbuj na połczyńskiej zaraz za Tesco to chyba własciwie są już Mory...ja tam co prawda nie zakładałem ale kupowałem szybę do Devilka i muszę powiedzieć że mieli bardzo tanio...znajdziesz numer w książce...Mory 21 zdaje się...

A ile dałeś (circa about)?

a ja polecę warsztat na Chłodnej...dokładnie adresu nie pamietam ale blisko Żelaznej...jest duży szyld...robiłem tam juz 3 auta i w każdym szyba bardzo ładnie wklejona..cena normalna i naklejke przenieśli bez problemu..