Bond w Pandzie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak. W następnej części przygód Jamesa Bonda główny bohater ma Jeździć Faitem Pandą. Już widzę jak się ściga 54 konnym fiatem z Ferrari Enzo czy McLarenem SLR

A oto link:

http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=652586

skąd takie info to po pierwsze primo?
po drugie primo co z tego,że ma 54 km? 125p 1300 ile miało?
po trzecie primo-po co on ma się scigac z tymi enzo i mclarenem? ja bym wolał kolejny film na wzór 'misję w Rosji' z Izabelą Scorupco (zamiast niej jakaś inna Polka-młoda ) gdzie Bond ścigałby się 54 pandą z Ładziankami

ale po co ja to pisałem? przecież i tak ktoś zamknie i wy...ie ten temat

nie wyj..ie tylko polaczy z już istniejącym o Bondzie i jego autach...

WYSZUKIWARKA !!!!!!!!!!!

a fakt,zapomniałem,że był taki wątek

Paweł, jest regulamin na głównej stronie forum,pod działami,z taką żółtą tabliczką

Panda ma podobno grać rolę drugoplanową, głownym autem Bonda będzię coś z grupy Forda - przynajmniej tak pisali jeszcze wczoraj.

Cytat:
2005-08-03 15:09:30, pawel14 pisze:
Tak. W następnej części przygód Jamesa Bonda główny bohater ma Jeździć Faitem Pandą. Już widzę jak się ściga 54 konnym fiatem z Ferrari Enzo czy McLarenem SLR

Podepnę się jeszcze przed przeprowadzką wątku.
Obawiam się, że przygody Bonda w Pandzie mogłyby skończyć się tak... Ach, te fiatowskie blachy...

Cytat:
2005-08-03 15:22:16, BassenMS pisze:
Podepnę się jeszcze przed przeprowadzką wątku. Obawiam się, że przygody Bonda w Pandzie mogłyby skończyć się tak... Ach, te fiatowskie blachy...

A może to ma być ostatnia część

PS. Ja ide o zakład... że Bondowska Panda objedzie niejedno std. Ferrari

Ręce opadają ale spróbuję

co ma wspólnego ten temat z tematyką pojazdów FSO poruszaną na naszym forum

Jestem ciekaw co on tam bedzie mial z wynalzków takich dzikich bondowskich..

Cytat:
2005-08-03 16:07:56, GDA pisze:
Ręce opadają ale spróbuję co ma wspólnego ten temat z tematyką pojazdów FSO poruszaną na naszym forum

w sumie nic, absolutnie nic. ale Panda to chociarz polskie auto (jeśli chodzi o produkcję) i chyba njabardziej "polski" samochód jaki grał w tych kiczowatych Bondach

Cytat:
2005-08-03 16:15:34, MolibdenFSO pisze:
w sumie nic, absolutnie nic. ale Panda to chociarz polskie auto (jeśli chodzi o produkcję) i chyba njabardziej "polski" samochód jaki grał w tych kiczowatych Bondach

Zgadzam sie w stu procentach bo w tych "naszych astrach i agillach" prawie zadnych polskich czesci nie ma a tu jest całkiem sporo

Cytat:
Ręce opadają ale spróbuję co ma wspólnego ten temat z tematyką pojazdów FSO poruszaną na naszym forum

Ja juz powiem: Mojem zdaniem duzo lepiej kupic fajnego Borka niz ten zlom za 5000zl. Nie?

Cytat:
2005-08-03 16:20:32, Tomek_Z pisze:
w tych "naszych astrach i agillach" prawie zadnych polskich czesci nie ma a tu jest całkiem sporo

M.in. dlatego uważam Fiata za prawie polską markę- Fiaty tutaj produkują, a Ople-montują. Zresztą jest jeszcze wiele aspektów świadczących o tym, że Fiat to"prawiepolska" firma, np fabryki w Tychach i Bielsku-ich historia, no i DF oczywiśćie

Cytat:

hmm GDA a czy na forum maja byc watki typowo motoryzacyjne o FSO? czasami to az nudne sie robi... jest jeszcze inny swiat poza polonezami i fiatami duzymi ale to tylko moje skromne zdanie

Cytat:
2005-08-03 16:56:25, Voy pisze:
hmm GDA a czy na forum maja byc watki typowo motoryzacyjne o FSO? czasami to az nudne sie robi... jest jeszcze inny swiat poza polonezami i fiatami duzymi ale to tylko moje skromne zdanie

VOY - spokojnie wszystko może być ale akurat w kontekscie nowego kolegi mam inne podejście - ja rozumiem że są wakacje, nuda w domu ale to nie powód do tego aby pobijać rekordy w pisaniu postów i zakładaniu tematów

rozumiem GDA juz nie komentuje

Cytat:
2005-08-03 16:56:25, Voy pisze:

HEREZJA!!!!!

Cytat:
2005-08-03 15:22:16, BassenMS pisze:
Podepnę się jeszcze przed przeprowadzką wątku. Obawiam się, że przygody Bonda w Pandzie mogłyby skończyć się tak... Ach, te fiatowskie blachy...

a ja sądzę, żę kupi go jakiś blacharz, tym razem z ASO Fiata, "zrobi sobie" i za góra 3 miesiące będzie na allegro wystawiony jako "bezwypadkowy, ja wam mówię, nówka funkiel będzie...