| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-03-07 23:14:27 Możliwe, że właśnie silniczek. Masz gaz ? |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-03-07 23:41:25 Gazik mam ale sytuacja powtarza się na benzynie ,ale w mniejszym zakresie - o które to przewody chodzi??????? |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-03-08 22:30:29 Miałem coś takiego problem był związany z psującym się już wtedy parownikiem..... rozumie ze masz komputer sterujacy gazem ... i tu jest pies pogrzebany.... komputer dostaje sygnał z lambdy ze ma zabogaty skład miesznaki i go obcina ... az do mometu kiedy silnik ledwo chodzi wtedy dostaje syglał ze jak zbyt uboga i tak w kółko umnie to było spowodowane po raz pierwszy rozregulowanym zupełnie parownikiem a poraz drugi padającym parownikiem.... co objawiało się tak jak przy rozregulowaniu to zanczy strasznym przekroczeniem norm emisji badziewi w spalinach aj by mzaczoł od zajechania na analizator zeby go sprawdzili..... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-09 11:48:48 Adminek , ale czy samochód na benzynie jeździł prawidłowo czy też były problemy??????? |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-03-09 11:50:01 Sory ,że się nie zalogowałem - to ja jestem autorem tego pytania. |