MotoNews.pl

[k] wydech do malca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, najlepiej w Krakowie. Moze byc seria (duza pucha) w ladnym stanie albo ew. tekla.

Mam wupex twin, w bdb stanie, 75zl. mam tez seria tez w bdb stanie (zero rdzy) 15zl.

Ta seria by mogla byc, tylko ile bedzie kosztowala wysylka i czy poczta bedzie miala ochote to przyjac

Nie bywasz czasami w Krakowie?

a ten wupex jaka ma koncówke i ile wazy tak mniej wiecej??

mam 2 x seria, razem z mocowaniami.
w krakowie, oddam kazda za 2 piwa

Czyli seria juz nieaktualna, no zreszta na mojej sie troszke rdzy przez miesiac pojawilo
Ja placilem za przesylke do mnie tego wupexa ok 10-11zl. Tu pare jego fotek 1, 2,. Jak widac pojawila sie minimialnie rdza przy spawach, te czarne paski na koncowkach to resztki naklejek ktore tam seryjnie byly i sie troche skurczyly (jak sie ma czas to mozna je "zdjac/wyczyscic" delikatnie..

to za ile oddasz tego wupexa razem z przesylka??

wlasnie, ile za niego

75 plus wysylka czyli mysle ze 85zl. Tylko ze mam kumpla chetnego ktory by sie zamienil na licznik z ccs, w poniedzialek ok 17 dam znac czy sie zamienil..

sorka vir ze sie pod temat podczepiam
Wupex jest na sprzedaz, 80 zl razem z wysylka.

Mnie to nie przeszkadza, bo wydechy juz mam od Mounteza

Swoja droga to silnik malca potrafi jednak ciszej pracowac i nie strzelac...

podpinam sie do tematu kupie tlumik do malana bo mi sie przedziurawil i troche krzyczy info na profilu

Ja tez bym lyknal, ale pustaka ;p Tylko wysylka mi sie nie usmiecha

Dobra...poczekam na Borysa

[ wiadomość edytowana przez: Lolek88 dnia 2005-08-02 21:14:42 ]

poczekaj troche az zmajstruje bredziocha. Wtedy pewnie moj pustak pojdzie na handelek