Dr Killer na pudle !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W V edycji KJS w Sycowie dr Killer zajął III miejsce w klasie do 900 cm. Gratulacje. ( pewnie jeszcze o tym nie wie, za szybko uciekł z imprezy ) Hej Killer, mam dla Ciebie to trofeum, ale troche sie nim naciesze co?

A tobie jak poszło, bo Killer się martwił, że będzie piąty

Killer gratuluje

No to gratulacje Killer

ale to pewnie dlatego że zgubił szybe i auto było lżejsze

No jest to 3 miejsce co mnie dziwi bo w dwóch miejscach prawie się zatrzymywałem by normalnie i bez ryzyka rozwalenia auta przejechać te bardzo spore wertepy.

I jakoś mnie ten puchar nie cieszy bo jazda na takiej nawierzchni nie powiem jest super jeśli jest w miarę równo a nie w połowię prostej przy prędkości 60 trzeba prawie się zatrzymać by zawieszenie zostało na miejscu czy na nawrocie wpaść w rów po kolana to nie jest jazda sprawnościowa tylko terenowa.

I to wyszło komu naj mniej na aucie zależało to mógł wygrać, jaki ja jestem killer malca to mało kto ale kamikadze nie jestem jak gumisie bo do domu daleko tak jak chłopaki z wrocka którzy ostatnio byli najszybsi a teraz ostrożnie jechali i zemną wylądowali.

StyQ co do szyby to ją zgubiłem na jeździe próbnej przy pierwszych dziurach które mnie zaskoczył znienacka nie mówiąc o wielkości ich, ale to szczegół po zapoznaniu się z trasą zatrzymując się na starcie sędzia mówi zobacz z tyłu szyba ci wypadła...... ja no kur........ ale spokojnie szyba jest cała już idzie.
a obciążony szybą był o 4s szybszy plus ze straty 2s na zepsutym starcie z braku pierwszego biegu

no no gratulacje Killer

killer niewazne jak jechales.. skoro twoj czas byl taki ze masz 3 miejsce to trza sie cieszyc

GRATULACJE !!!!

gratki!

FOTKI