Tjunink by ZSRR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kiedyś było , ale wątek zaginął , więc załaduję nowości zza wschodniej granicy :
Strona główna

Dla leniwych :
Wypasy 1

Wypasy 2

Wypasy 3

Wypasy 4

Wypasy 5

Wypasy 6

Wypasy 7

Wypasy 8

Wypasy 9

Można jeszcze kliknąć >> tu << i zobaczyć co jest w archiwum z poprzednich lat/miesięcy ...
Zajawka :

Ale moi idole to jednak te foty :

Kur** popłakałem się ..:

Tego się już WSIĄ nie da nazwać :

Made in Russia :

TEN GOŚĆ JEST THE BEST !!!!! Po dachu też można jechać:

No KAMIKADZE !!!!!!!!!!

No kur** większych chlapaczy nie było ??!!!

Muszę mieć takie chlapacze , nie ma ktoś ????

A resztę to sobie już sami obejrzycie , ale najlepiej to zacząć oglądać rano , bo później ma się zaj***sty humor przez cały dzień.
Wesołego oglądania !! Pozdrówki . Piotrek.

jakie kible ale z drugiej strony niektóre nie są wcale takie drastyczne widac ze ktos sie chociaz starał

A ten to za duzo "pimp my ride" sie naogladal:

Dobry wydech to podstawa:

Ciekawy sposob na obnizenie zawieszenia

Dobry dolot i kilka km wiecej :

Ogolnie to wies spiewa i tanczy

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-07-21 12:48:57 ]

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-07-21 12:49:35 ]

Ale ruski ma z tyłu...

ale czego brechtacie oni tak rozumieja tuning , popatrzcie co niekturzy na swoje auta , ale bez urazy, tak im ise podoba i tyle, wedlug mnie ten watek jest tu w ogule nie potrzebny

Cytat:
2005-07-22 08:37:20, barrys pisze:
ale czego brechtacie oni tak rozumieja tuning , popatrzcie co niekturzy na swoje auta , ale bez urazy, tak im ise podoba i tyle, wedlug mnie ten watek jest tu w ogule nie potrzebny

Jest potrzebny bo z wiochy trzeba zedrzec lacha

co jak co ale niektorzy fele maja zajebiste

Biorąc pod uwage marki samochodów jakie przerabiają z trzy auta z linków "wypasy" mi się podobają,mimo tego że to jakaś zdechła łada czy co to tom jest.

[ wiadomość edytowana przez: Hycelius dnia 2005-07-22 21:42:13 ]

Hmmm....u nas to chyba bambry na wioskach traktory umieja lepiej przerobic A o kombajnach niewspomne No cóż...to rosja

no to moze ja wrzuce trzy grosze od siebie do tematu...bylem ostatnio na ukrainie i znalazlem natchnienie przez wakacje postanowilem zrobic moja fiacine mniej wiecej tak :

[ wiadomość edytowana przez: Kwadrat125 dnia 2005-07-22 22:25:55 ]

zauważcie ze ta łada to swap. i to nie bylejaki. jakieś 6 cylindrów od bmw bo znaczek m powera ma

a ja znalazlem 4 litrowego swapa =)...hehe...kto znajdzie wiecej?

Cytat:
2005-07-22 23:33:20, bizer_trikolor pisze:
zauważcie ze ta łada to swap. i to nie bylejaki. jakieś 6 cylindrów od bmw bo znaczek m powera ma

...najpierw to trzeba poszukac czego ta lada to nie ma...mysle ze bedzie trudno ...po tym co widzialem na ukrainie to nawet te trzy rury wydechowe mnie nie dziwia

zupelnie jak polski tjuning tyle ze zamiast maluchow fiatow poldkow i jakis starych opli maja lady wolgi i inne popularne u nich autka
chociaz widac tu silne wplywy n4spd underground, no ale w polsce po pojawieniu sie pierwszej czesci tej gry jak grzyby po deszczu powastawaly kible 126speedzone

Image Hosted by ImageShack.us">

lada to dnoo
- części tanie jak barszcz .
- przepali prawie wszystko - nie gardzi lpg .
- silnik dopracowany przez niemców - niski moment ,wysokie przebiegi
- odpali przy "- 5 " na gazie na bęzynie w największe mrozy prędzej zamarżnie olej niż miała by nie odpalić .
- na zimnym odpali bez ssania - wystarczy lekko dodać gazu .
kichaa

Ojczulek moj mial kiedys samruke i calkiemw cipke fura z pod swiatel sportas niemial szans do 17 i potem odpuscil i nigdy nas niezawiodla nawet jak sie altek nad morzem rozsypal to i tak wrocilismy do domu

Image Hosted by ImageShack.us">
propaganda działa .

a to ci dopiero -
Jeep

Cytat:
2005-07-22 22:23:32, Kwadrat125 pisze:
no to moze ja wrzuce trzy grosze od siebie do tematu...bylem ostatnio na ukrainie i znalazlem natchnienie przez wakacje postanowilem zrobic moja fiacine mniej wiecej tak : [ wiadomość edytowana przez: Kwadrat125 dnia 2005-07-22 22:25:55 ]

a mi sie z tej łady felgi podobaja
pasowały by takie do DFa