Może małe Rancho-Party?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No dobra ludziska, tym razem z tygodniowym wyprzedzeniem informuje, że planuje grill-integrejszyn-rancho-party-supermix. W najbliższy łikend tj. 6-7.07.2005 będzie grill, muzyka, integracja i liryka . Zapewniam ze swojej strony grill'a, opał, pieczywo, przyprawy, talerze, sztućce, kubki, stół, krzesła, prąd, dach, wodę... Jednym słowem trza przytargać jeno siebie i coś na ruszt oraz jakieś %. Jakby co to namierzyłem przawidłowo zaopatrzoną Żabke w mojej okolicy więc mogę poratować . Tym razem może nawet coś z nagłośnieniem się uda sklecić - na razie mam jedną sporą kolumne, teraz szukam czegoś co by ją pociągnęło . Jak to się nie uda to zawsze można grać z car-audio jak ostatnio, przypominam że mam kilka aku w tym dwa serwisowe 95Ah 800A .
Tyle od mnie na początek, wpisywać się kto będzie, a komu znów coś nie pasuje .

No i co jest panienki, czemu nie ma odzewu żadnego? Teraz za wcześnie dla Was? Dalej, dalej, wpisywać się z potwierdzeniami albo jakimiś goopimi wymówkami, które się zaraz obali . Jazda jazda...!

hehe Race zapraszasz bo potrzebujesz rumunow do kopania kanalu ?? hehe a cegielki juz sobie zalatwiles??

mozabys tak kase odlozyl na sosoine a nie na organizacje jakiegos party?

Cytat:
2005-08-02 13:31:55, stasiu pisze:
mozabys tak kase odlozyl na sosoine a nie na organizacje jakiegos party?

ładnie to podsumowałeś stanisław

Cytat:
..... W najbliższy łikend tj. 6-7.07.2005 będzie....

no taaak i wszystko jasne
po co sie mają wpisywać jak impra była bezmała miesiac temu

Sie nie czepiaj - człowiek zapracowany, zmęczony do domu wraca, próbuje jeszcze ostatkiem sił coś zorganizować w regionie to nic dziwnego, że sie literówki/cyfrówki trafiają. Ale chyba każdy jest na tyle inteligentny żeby sie domyśleć, że chodziło o łikend 6-7.08.2005

Cytat:
2005-08-02 13:41:11, lukaszc pisze:
ładnie to podsumowałeś stanisław

A mnie się wydaje, że albo Stanisław jest bardzo ograniczony albo ma mocno ograniczony dostęp do informacji, ewentualnie oba powyższe - na ch** mam odkładać kase na jakąś Sosinę, skoro i tak nie mam szansy sie tam pojawić . Ty na prawde widzisz sens takiego postępowania czy tak tylko chciałeś sie pokazać? Nic nie poradzę, że data zlotu F&F pokrywa się ze zlotem ogólnopolskim FSO_AK. Nie raz i nie tylko przeze mnie była ta kwestia poruszana w tematach organizacyjnych przy planowaniu daty i mimo to został ustalony taki a nie inny termin, więc co ja za to mogę? Przecież sie nie rozdwoje...

czyli rozumiem ze jedziesz na zlot fso AK, nie mosisz zaraz pisac ze jestem ograniczony, bo ja napisalem grzenie - widac prezentujesz postawe godna moderatora, a czy przypadkiem na zlocie fso Ak nie byles rok temu ? - po co w takim ukladzie pchasz sie w dwa kluby?

Cytat:
2005-08-02 14:57:41, stasiu pisze:
czyli rozumiem ze jedziesz na zlot fso AK, nie mosisz zaraz pisac ze jestem ograniczony, bo ja napisalem grzenie - widac prezentujesz postawe godna moderatora, a czy przypadkiem na zlocie fso Ak nie byles rok temu ? - po co w takim ukladzie pchasz sie w dwa kluby?

dokladnie a po za tym proponowales fso ak zmienic date zlotu ????? pewnie nie !!!!!!!!! tylko czemu ????????

Może sobie stworzymy osobny temat? Albo lepiej >> TUTAJ <<

Cytat:
2005-08-02 15:42:30, Race_D pisze:
Może sobie stworzymy osobny temat? Albo lepiej >> TUTAJ <<

nie zmieniaj tematu tylko odpowiadaj na pytania

Cytat:
2005-08-02 15:43:57, lukaszc pisze:
nie zmieniaj tematu tylko odpowiadaj na pytania

Odpowiedziałem >> TUTAJ << i proszę tu już nie robić OT. Dziekuje z góry za właściwą postawę w tym względzie.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-08-02 15:46:33 ]

mnie nie bedzie, jade z dziewucha na jacht na weekend. nara

Cytat:
2005-08-02 13:22:45, Race_D pisze:
(...)
albo jakimiś goopimi wymówkami
(...)

Mam 18stke siostry
...czyli też biba na wolnym powietrzu

Nie no spoko, juz sie pogodziłem. Podejmę jeszcze ostatnią próbe jakoś w połowie września i jak bedzie podobny odzew to za kase przeznaczoną na organizacje kupie karton Komandosów i sam sie zintegruje .

zrozum rejs, ze wszyscy chce sie w koncu przekonac na zywo, czy masz twardy łeb

Chyba nie zrozumiałem

tzn czy pijesz jak prawdziwy furiat

No tego coś właśnie nie widzę bo jak na razie nikt za bardzo sie nie chce pojawić . Gdyby nie niesprzyjająca data to by się sprawdziło nad Sosiną .

Jak bys byl w klubie to bys powiedzial ze niesprzyjajacą data jest zlot FSO AK...