Moby Dick :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wrzucam temat, bo podejrzewam ze niewiele osob wie gdzie i co to jest . Wczoraj po dniach zabna ( ), wracalem z kumplami do stalowej i po drodze zgarnelismy jakies dziewki na stopie, my ciagnelismy do planety, a one jak sie okazalo do Dabrowy Rzeczyckiej do "moby dick" . No i chcialem powiedzieciec, ze jak dla mnie zadna planetowata dyskoteka nie umywa sie do tamtej . Wystarczajaco ludzi, nie ma zaduchu jak w planecie, w ciul miejsca, byczy parking na tylach, duzo stolikow na przodzie, duzo miejsca w srodku na parterze i na pietrze, wstep 3zl, tanie piwo, a kobiet 5 razy wiecej niz kolesi i do tego jakies takie bardziej wyluzowane, nie woza sie jak niektore w stalowej "candy girl". Wyszlismy mocno po 5 , porozwozilismy kobietki po okolicy i tak mi sie spodobalo, ze musialem z Wami sie z tym podzielic.

P.S. Co wy na to zeby wyskoczyc tam w ktorys weekend? Polecam .

Wiedziałem że jak Gallus się pojawi po urlopie, to zabłyśnie nowymi miejscami i nowymi możliwościami. Nie wspomnę już o zagramanicznym słownictwie. Światowy człowiek.
Oczywiście tego "Dicka" trzeba będzie sprawdzić własnoręcznie))

T.

Grzes wiesz ze ja na to jak na lato.. choc lato tej jesieni jakies "mokre" Tylko nie wiem kiedy bede w stw.. ale jak sie zjawie to Dick bedzie szalal.
Pozdero.