| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-08-08 15:39:21 Wrzucam temat, bo podejrzewam ze niewiele osob wie gdzie i co to jest . Wczoraj po dniach zabna ( ), wracalem z kumplami do stalowej i po drodze zgarnelismy jakies dziewki na stopie, my ciagnelismy do planety, a one jak sie okazalo do Dabrowy Rzeczyckiej do "moby dick" . No i chcialem powiedzieciec, ze jak dla mnie zadna planetowata dyskoteka nie umywa sie do tamtej . Wystarczajaco ludzi, nie ma zaduchu jak w planecie, w ciul miejsca, byczy parking na tylach, duzo stolikow na przodzie, duzo miejsca w srodku na parterze i na pietrze, wstep 3zl, tanie piwo, a kobiet 5 razy wiecej niz kolesi i do tego jakies takie bardziej wyluzowane, nie woza sie jak niektore w stalowej "candy girl". Wyszlismy mocno po 5 , porozwozilismy kobietki po okolicy i tak mi sie spodobalo, ze musialem z Wami sie z tym podzielic.
P.S. Co wy na to zeby wyskoczyc tam w ktorys weekend? Polecam . |
zoom User zoom zoom | 2005-08-08 17:45:24 Grzes wiesz ze ja na to jak na lato.. choc lato tej jesieni jakies "mokre" ![]() Tylko nie wiem kiedy bede w stw.. ale jak sie zjawie to Dick bedzie szalal.
Pozdero. |