| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-08-08 08:13:56 to po czym zes jezdzil? u mojego kumpla w starym 20 letnim pordzewialym maluchu po najechaniu na prog zwalniajacy przy predkosci 80km/h takie cos sie stalo... |
karlo BMW E-28 520i Wrocław | 2005-08-08 12:55:09 kumplowi w 23 letnim volkswagenie jettcie wpadl ostatnio kielich troszke roboty jest ale zrobili to po kosztach u goscia ktory chyba jest blacharzem i ma sprzet i autko chula jak nowe a w tym wypadku albo wstawki z blachy albo myslec nad kielichem z innej ale powiem szczerze ze zadziwilo mnie to jak w nietajk starym samochodzie wpadl kielich ja bym przystopowal z rajdowaniem bo sie okarze ze cala buda przestanie wytrzymywac twoje drifty ale to juz indywidualna sprawa . wedlog mnie auto do driftowania musi byc do tego przystosowane a przedewszystkim dobrze obspawane w miejscach ktore moga najbardziej puszczac takie jak np podluznice i reszta gdyz buda nie jest przystosowana do tego typu nadmiernych obciazen i w koncu wszystko gdzies dostaje po tylku a w najwrazliwszych miejscach zacznie puszczac . chcesz driftowac to dobrze obspawaj i nie bedzie klopotu. |
mariusz_nie_827 Brodnica | 2005-08-08 14:56:47
Padł, bo niestety kawałek był przerdzewiały i chyba od tego się zaczęło. Dla pewności założę rozpórkę na przód i tył, tylko, że z tyłu w touringu rozpórka do dziwnie będzie wyglądać (w końcu do kombi). A poza tym nie jeżdżę driftem bez przerwy, tylko tak jak mam fajny humor (a zdarza się coraz rzadziej i to tylko na szutrze.
pozdr Mariusz |