10.08 (sroda) godzina 20 Spotkanie organizacyjne 1/4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Spotkanie ma na celu rozjasnic pare kwesti. Pozostalo 19 dni, bylem dzis na spotkaniu z ludzmi z LOKu , caly czas dzialaja, wystosowane sa juz odpowiednie pisma, inne juz puszczone po urzedach, wiec i my musimy podzialac. Dlatego proponuje przez te 2 dni ktore pozostaly uszeregowac sprawy, ktorymi kazdy z nas sie zajmuje i zjednac w calosc w srode wieczorem.

Sprawy do obgadania(oprocz wymienionych osob licze rowniez na innych):
- SPONSORZY (Adam, wszyscy co sie zglaszali, ze kogos maja powinni dograc sprawy do srody),
- punkty gastronomiczne ( Majer, Glazz),
- naglosnienie (Glazz),
- Tag Heuer, kasa od Ozza (Czu),
- Hostessy (Adam, Lipen),

Sprawy barierek, bezpieczenstwa, oraz wiele wiele innych zostana omowione przeze mnie na miejscu. Od jutra rana jezdze pare spraw zalatwiec i tak bedzie do wieczora do meczu Wiselki , czyli jesli ktos ma jakas sprawe prosze mnie lapac pod komorka (693620263).

Pozdrawiam i do dziela .

P.S. Prosze o przekazanie informacji znajomym, niestety nie mam listy ludzi i numer komorek , takze smsy wysle tylko tym co podali numery na forum .

Jest wazna sprawa - jezseli ktos moze neich wysle priva do oza na forum sss coz kasą ?
Nie moge sie tam zalogowac od tygodnia - pozdro.

Przypominam ze spodkanie odbędzie się na Parkingu Centrum godzina wiadoma i obecnosc obowiazkowa

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2005-08-09 08:09:08 ]

_Gallus_
Ja w sprawie 1/4 moge zajac sie przywozem opon i odwozem roznych zeczy pisze ci tu na forum bo na spotkaniu moge sie nie pojawic wiec jak dojdziesz do tej roli to ja jestem gotow to zrobic mam samochod i przywioze i odwioze a co do barierek do Sanoka to dobry transport bym znalazl do tego taksamo tylko potrzeba mi czasu pare dni jakis Star itd.

ja tak samo moge pomoc od razu pisze bo jeszcze do konca nie wiem czy bede na spotkaniu ale na pomoc przy organizacji zglaszam sie

kur....... niedam rady 2 zmiana

no na mnie tez mozecie liczyc moge robic wszystko czekam na propozycje
------>prawie wszystko

Kto nie byl to niech zaluje Bylismy u Kosy na urodzinach i u Remka na stacji

Czekamy na relacje jak wszyscy wroca do domq

Widze ze nikt sie nie wypowiada na temat dzisejszego spotkania

wiec spodkanie udłao siew 100% .Jesli chodzi o sponsorów znaleslismy paru 100% pewniaków,reszte sponsorów owiedzi dzis gallus i mam nadzije ze tez siedogada z nimi jak narazie wszystko jest na dobrej drodze .czekamy jeszcze na ludzi ktorzy mogli by nam pomóc w znalezieniu sponsorów jesli ktoś zna pewnego sponsora to niech da znac na forum lub gallusowi.Pozdro

A ja mam pewna niespodzianke jak tyulko ja dostane to przekaze gallusowi pozdro.

Wlasnie ruszam w poszukiwaniu kasy, trzymajcie kciuki coby zielonych nalapac jak najwiecej . Dam znac wieczorem co sie udalo zalatwic. Pozdrawiam

trzymam kciuki Brdzo Mocno i Wierze ze sie da jeszcze Dużo Kasy Załatwic..Pozdro:_)

no ja taksamo trzymam kciuki czym wiecej kasy tym lebsza imprezka