Uusuwanie wgniecen bez lakierowania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam warsztatu ktory zajmuje sie tego typu rzeczami z tego co wiem u mnie w Bydgoszczy zaden blacharz/lakiernik nie oferuje jeszcze tej uslugi

Tu jes opis i adres jednej z firm sie tym zajmujacej, niestety nie w mojej okolicy. Slyszalem ze najblizej Bydgoszczy jest warsztat w Poznaniu ktory to wykonuje. Ma ktos moze jakies dokladniejsze namairy na ten warsztat albo na jakis jeszcze blizej Bydgoszczy? I czy ktos z Was korzystal z takiej uslugi gdziekolwiek?

znalazlem jeszcze jedna firme ale tez nie w mojej okolicy :/ www.autoauto.pl/serwis.php cena za 1pkt to 100zl ale jak ktos ma lakierowac cale drzwi np przez 1 wgniecenie to i tak sie oplaca...

tego typu naprawy obejmują tylko wgniecenia bez ostrych załamań blachy, czyli po uderzeniu piłką, gradobiciu itp.
pozdrawiam

Cytat:
2005-09-09 14:58:34, MARCIN_RADOM pisze:
tego typu naprawy obejmują tylko wgniecenia bez ostrych załamań blachy, czyli po uderzeniu piłką, gradobiciu itp. pozdrawiam

wiem ze be zalaman, mam takie 3-4 punkty w tym 1 od mojego kciuka :/ takich mocnych zeby az zalamania byly to nie mam na szczescie

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-09-09 15:03:00 ]

takie bez załamań to sam sobie możesz naprawić. to naprawdę nie jest trudne. tylko trzeba troszkę pokombinować.
pozdrawiam

młoteczek , przecinak i bedzie jak nowe (oczywiscie pod warunkiem ze bedziesz pukal od zew. strony auta) :>

mysle ze moze byc ciezko bo taki punkt srednicy 5zl po kasztanie czy szyszce to ciezka sprawa i latwo to pogorszyc przez wypychanie

Pozatym chodzi tez o dostępność od wewnątrz do tych miejsc, ja mam takie delikatne wgniecenie na tylnym błotniku a dostęp jest mocno utrudniony co zdecydowanie komplikuje sprawę rozprawienia się z tym we własnym zakresie.

no wlasnie ja mam tez na blotniku od mojego palca wgniecenie w takim lipnym miejscu zeby to wypchnac

widziałem kidyś jak goście takie coś przyssawkami wyciągają

ciekawe czy ddobry elektro magnez by nie pomogkl w wyciaganiu takich rzeczy ?

hz ma rację. robią to podciśnieniowo. muszą to być ogromne podciśnienia i dlatego kosztuje to tak sporo.
pozdrawiam

znalalzlem juz namiary na kolesia z pod poznania ktory to robi i ma ceny podobno od 50 zl za punkt czyli wcale nie tak drogo jesli by porownac do tradycyjnego szpachlowania i malowania.