BMW 523,528,535, E-39!! DOBRE RADY!! PORADY !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam zamiar kupić 5 w E-39 budce z 96-97 roka,z silnikiem ?? i tu mam dylemat.Może ktoś doradzi co wybrać. Czy 523,528 albo 535. I na co zwracać uwagę przy zakupie Bety z tego rocznika ? Widze że 535 są lepiej wypasione od 523 i 528 a jeśli chodzi o eksploatacje to są to bardzo zblizone wyniki. Dostałem radę żeby po Bete koniecznie skoczyc do Niemiec bo polskie salonówki są zjechane na naszych drogach i zawieszenie leci podobno? Wiem że mozna w E-39 wyswietlić numer silnika i nadwozia na desce czy ktoś wie jak to zrobić Będe wdzięczny za wszelkie porady na tym forum !! A jak macie jakieś foty wypasionych Bet to ja chetnie!! No to z góry dziękówa i Narka

Na stronie klubu jest elegancki poradnik "JAK KUPOWAC BMW" Polecam www.bmwauto.net Naprawde duzo sie mozna dowiedziec o swojej Beci Ja przeczytalem co prawda juz po ukpnie ale jestem zaprawde zadowolony z "przeprowadzonych" testow
POZDRAWIAM

No witam

Od siebie napisze, że jeżeli nie interesuje Cię spalanie to bierz jak najmocniejszy i największy silnik. Mówisz że zorientowałeś się w cenach eksploatacji i twierdzisz, że jest podobna to myślę nie ma nad czym sie zastanawiac tylko brac 535, napisze Ci jeszcze bys zastanowił się nad 540, chyba nawet bardziej popularny silnik m62 w E39. Co do zakupów w Polsce to odradzam, znając mentalność Polaków i znając popyt u złodziei chyba lepiej zakupić wóz z pewniejszej ręki czyli w Niemczech. Napewno też jest tam dużo wiekszy wybór niż u nas, jednak E39 to nie E36 którego pełno. Tyle ode mnie. pzdr

Cytat:
2005-08-09 15:37:53, Zdzikus pisze:
Witam. Mam zamiar kupić 5 w E-39 budce z 96-97 roka,z silnikiem ?? i tu mam dylemat.Może ktoś doradzi co wybrać. Czy 523,528 albo 535. I na co zwracać uwagę przy zakupie Bety z tego rocznika ? Widze że 535 są lepiej wypasione od 523 i 528 a jeśli chodzi o eksploatacje to są to bardzo zblizone wyniki. Dostałem radę żeby po Bete koniecznie skoczyc do Niemiec bo polskie salonówki są zjechane na naszych drogach i zawieszenie leci podobno? Wiem że mozna w E-39 wyswietlić numer silnika i nadwozia na desce czy ktoś wie jak to zrobić Będe wdzięczny za wszelkie porady na tym forum !! A jak macie jakieś foty wypasionych Bet to ja chetnie!! No to z góry dziękówa i Narka

oprocz fotek to na forum znajdziesz wszystkie informacje (uzyj wyszukiwarki) no i tak samo na stronie klubowej.

Mam 528i i fajnie się jeżdzi ale..................................chciałbym już więcej mocy.Teraz bym się rozglądał za 540.Jak szleć to szaleć a wrażeń Ci napewno nie zabraknie,hahahaha.Pozdrawiam.Aha i jak coś to szukaj manuala bo mój kumpel ma też 528 w automacie i robię z nim co chcę.......