| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-Rocky- Sympatyk FEFK Essi MK6 1.8 16V Księstwo -Wrocławskie- | 2005-08-12 22:23:46 Witam!
Czy zapalniczka oraz popielniczka ma jakieś podświetlenie??? Jeśli tak to jakie? U mnie od zawsze nic tam się nie świeci |
Gerusik NIE Ford - | 2005-08-12 22:30:49 ma podświetlenie...
seryjnie ono nawet działa
ale wymiana tej żarówki w MKV - VI to istny hardcore... nie pytaj mnie jak to zrobić, nie starczyło mi nerwów. Dawno, dawno temu Mejson to ponoć na autokaciku opisywał. |
-Rocky- Sympatyk FEFK Essi MK6 1.8 16V Księstwo -Wrocławskie- | 2005-08-12 22:32:25 Właśnie mam MK 6 troche tam grzebałem(zapalniczka ) ale żarówki nie znalazłem, ale zapalniczka grzeje |
masterostry Sympatyk FEFK był mk3 i mk5 CBRlandia | 2005-08-12 23:28:37 w mkV żarówka podświetlająca zapalniczkę poprzez pleksiglasowy pręcik oświetla popielniczkę.
tak jak pisze Gerusik wymiana owej żarówki to ekwilibrystyka |
R_O_Y Sympatyk FEFK Mk VII kombi Inowrocław | 2005-08-12 23:33:03 Robiłem to kiedyś w swoim wozie i powiem że nawet świeci (tylko po co jak nie palę więc nawet nie mam okazji zobaczyć wnętrza popielniczki ), a efekt jest taki że niestety nie udało mi się złożyć z powrotem gniazda zapalniczki. Tzn. siedzi w swoim miejscu i świeci, nawet grzeje tylko żeby ją wyciągnąć potrzebuję przytrzymać gniazdo drugą ręką.
Końcowy efekt jest więc mierny - odradzam, szkoda czasu a i można coś trwale popsuć. |