Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cytryn_126 F&F Sympatyk miejscowość | 2005-08-10 19:54:29 Ludzie !!!!! Co z Wami ??? Nikt nie chce reaktywować kanciatej legendy ![]() |
![]() Royber F&F Sympatyk 126p Poznań | 2005-08-10 20:20:05 Wg. Mnie powinien wyglądać tak jak wygląda standardowy klasyk, tylko, że powinien być szerszy, mieć większy rozstaw kół(zwłaszcza z tyłu) i mieć niezależne tylne zawieszenie. Do tego musiałby mieć wspomaganie kierowajki, porządne hamulce(plus rękaw hydraulik).
Hmm chyba troche nie na temat... Jeśli chodzi o wygląd, to mi podchodzi taki jak klasyczne kanty, tylko mógłby być cały szerszy o ładnych pare centów ![]() |
![]() gumbas5 F&F Sympatyk ![]() German Style Katowice | 2005-08-11 17:58:40 jak dla mnie to "wystarczyłoby" "tylko" zrobić zabieg wszczepienia bebechów jakiegoś innego auta do skorupy 125p po odpowiednim przemodelowaniu jej, przykład - Wołga ze środkiem BMW 7... ale czy to dalej były kant? jak dla mnie to prawdziwy kwadraciok jest w stanie orginalnym |
![]() Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-08-13 16:27:29 Silnik DOHC (niekoniecznie ten najpopularniejszy w kantach, może być z innej bajki) na wtrysku wielopunktowym, albo turbo diesel, niezależne zawieszenie z tyłu, przód na mc phersonach, poszerzone to oczywiście, wspomaganie, elektryka, porządnie wyprofilowane siedzenia, felgi stalowe poszerzane z chromowanymi dekielkami 15', abs, lekka szpera tak jak w BMW, przekładnia kierownicza oczywiście już nie ślimaczek ![]() Jak coś mi się jeszcze urodzi, to napiszę ![]() |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2005-08-14 16:36:12 Najlepiej niech nikt nie bierze sie za reaktywacje produkcji fiata 125p bo jeszcze wyjdzie z tego cos jak Junak milenium produkowany gdzies tam niewiadomo gdzie. Pewnie dostalby silnik 1,1 naped na przod i wygladalby jak mydlo. Juz lepiej by bylo gdyby ktos zajal sie produkcja specjalistycznych czesci. A to jakby juz wtedy wygladal i w co bylby wyposazony zalezaloby juz tylko od wlasciciela. |