Rajd Warszawski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W dniach 17-18 września odbędzie się Rajd Warszawski w okolicach...Ciechanowa Zapraszam wszystkich mieszkających w okolicy do oglądania zmagań na trasie i kibicowania swoim ulubieńcom. Startuje cała polska śmietanka rajdowa a że trasy są ciekawe więc myślę, że będzie na co popatrzeć Szczegóły znadziecie tutaj: Rajd Warszawski

Poza tym jeśli komuś będzie po drodze, to zapraszam w sobotę i niedzielę do strefy serwisowej. Znajdziecie mnie w teamie serwisowym Fiata 131 startującego w klasie HR.
Szukajcie takiego namiotu :

albo takiego samochodu:

Serdecznie zapraszam-będzie okazja poznać tych, których jeszcze osobiście nie poznałem i zobaczyć tych, których już znam

[ wiadomość edytowana przez: -SerU- dnia 2005-09-09 14:08:56 ]

Cytat:
2005-09-09 14:02:20, -SerU- pisze:
Rajd Warszawski w okolicach...Ciechanowa

pominmy to minutą ciszy...
ja byłem co roku jak byl tam rogrywany gdzie teraz mazowiecki...ale ponoc bylo za szybko

bo generalnie wawka nie ma tras rajdowych, i te odcinki zawsze byly tam wytyczane na sile..

Cytat:
2005-09-09 14:59:34, kabul pisze:
pominmy to minutą ciszy... ja byłem co roku jak byl tam rogrywany gdzie teraz mazowiecki...ale ponoc bylo za szybko

To tak jak na dolnym śląsku za duzo dziur i te dzewa przy drodze
jebane rosna .
AAAA wiadomosc z ostatniej chwili w tamtym tygodniu wycieli drzewo Quzaja chłopak sie postarał zeby wycieli, wyjebali wszystkie drzewa na odcinku 100m .