Poprzerywane nitki tylnej szyby HELPPP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie mam poprzerywane nitki tylnej szyby - podobno można to sztukować lakierem przewodzącym prąd (jakimś zaiwierającym srebro) - wiecie coś o tym?????? znalazłem taki jeden ale cena = 100 zł. gdzie znajdę coś tańszego????

Mi podczas foliowania tylnej szyby kolesie poprzerywali wszystkie możliwe nitki i nie mam ogrzewania od dwóch lat - jakoś się do tego przyzwyczaiłem i nie przeszkadza mi to....

W poprzednim samochodzie też miałem poprzerywane nitki. Użyłem preparatu GLUKON, wykonanego na bazie srebra do naprawy ogrzewanych szyb samochodowych, obwodów drukowanych i tp. Mała strzykawka ( 1 g ) kosztowała niecałe 5,- zł.
Przed zastosowaniem trzeba było dokładnie wyczyścić i odtłuścić końcówki ścieżek.

Pozdro
czedu

Glukon kupisz w sklepach elektronicznych i z akcesorjami samochodowymi.

ostatnio miałem ten sam problem, w pierwszym lepszym sklepie moto...kupiłem "PULSAR, wysokiej jakości jednoskładnikowy lakier elektroprzewodzący wykonany na bazie żywic akrylowych z dodatkiem srebra..." ceny już nie pamiętam ale coś ok. 8 -12 zł.........................JACO dzięki za odzew.......................a swoją drogą gdyby ktoś z Krakowa skierował mnie do dobrego i niedrogiego mechesa................................ende