Grill dzisiaj wieczorem - WAWA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To taka spontaniczna akcja.
Jade dzisiaj o 22 (po pracy) na dzialke (36 km od centrum w strone Wolomina) i zapraszam na grilla.
Jak na razie bedzie Pagan z Aga, moze Fiacior125.
Jest gdzie spac, grill tez.

Chetnych prosze o telefon (503136554)

Jutro moderator moze usunac ten spamowy watek .

[ wiadomość edytowana przez: BolimA dnia 2005-05-02 18:06:48 ]

no! ruszcie dupy! sam sie bede z bolima nudzil? buehehehe!

Cytat:
2005-05-02 20:43:24, PACAN pisze:
no! ruszcie dupy! sam sie bede z bolima nudzil? buehehehe!

Jestem chętny ale kto mi uszczelkę wymieni

jerry, jak chcesz jechac to daj mi znac 888 848 376 to jakos podjedziemy po ciebie. a poza tym mozesz zabrac samochod zonie!!!

Cytat:
2005-05-02 20:59:31, PACAN pisze:
jerry, jak chcesz jechac to daj mi znac 888 848 376 to jakos podjedziemy po ciebie. a poza tym mozesz zabrac samochod zonie!!!

to nie chodzi o auto dziś ale o robotę bo w środę każde auto powinno udać się w inną stronę a moje nigdzie się nie ruszy. Rury nie otworzyli dziś sklepów moto, i mósiałem córkę właściciela z domu wyciągać żeby mi sprzedała uszczelkę i uszczelniacze zaworów.

Cytat:
2005-05-02 21:23:31, JerryP pisze:
to nie chodzi o auto dziś ale o robotę bo w środę każde auto powinno udać się w inną stronę a moje nigdzie się nie ruszy. Rury nie otworzyli dziś sklepów moto, i mósiałem córkę właściciela z domu wyciągać żeby mi sprzedała uszczelkę i uszczelniacze zaworów.

a co uszczelniacze sie zapiekły?
czyli jednak uszczelka?

My z Jacynka bedziemy. Sam prezes po mnie zajedzie. Dzieki Pagan!

Jezy... ten bolima to nigdy nie ma dosyc

Voy, przyjezdzasz?

Cytat:
2005-05-02 21:38:52, LifeGuard pisze:
a co uszczelniacze sie zapiekły? czyli jednak uszczelka?

To było wiadomo już w Wąchocku uszczelniacze trzeba wymienić bo były przegrzane z powodu uszczelki

Cytat:
2005-05-02 21:51:19, JerryP pisze:
To było wiadomo już w Wąchocku uszczelniacze trzeba wymienić bo były przegrzane z powodu uszczelki

no tak ale co mogło być przyczyną doszedłeś. Bo ja mam cały czas dylemat czy dobrze wymieniłem swoją

A zabieliles glowice przed zalozeniem nowej uszczelki? Dokrecales dynamometrem, czy na trzy YYY?

Cytat:
2005-05-02 21:57:06, LifeGuard pisze:
no tak ale co mogło być przyczyną doszedłeś. Bo ja mam cały czas dylemat czy dobrze wymieniłem swoją

Nie jestem wróżką jak rozbiorę to zobaczę. prawie do 20 miałem wnuczkę i zakupy + zrobienie kilkuset stron xero (dzięki vieviór).

Teraz muszę utulić żonkę do snu bo mam zaległości i mogę iść go garage J.P.

Cytat:
2005-05-02 22:02:51, KiLeR pisze:
A zabieliles glowice przed zalozeniem nowej uszczelki? Dokrecales dynamometrem, czy na trzy YYY?

głowica była po remoncie, zplanowaniem włącznie. A dokręcałem jak instrukcja każe

Cytat:
2005-05-02 21:47:19, Voy pisze:
Jezy... ten bolima to nigdy nie ma dosyc

wychodze z domu

Cytat:
2005-05-02 22:06:54, LifeGuard pisze:
głowica była po remoncie, zplanowaniem włącznie. A dokręcałem jak instrukcja każe

A nie przegrzales autka w miedzyczasie?

Cytat:
2005-05-02 22:10:06, KiLeR pisze:
A nie przegrzales autka w miedzyczasie?

nie przegrzałem, ale tez nie jestem do konca przekonany ze to uszczelka, pojezdzimy zobaczymy.

Cytat:
2005-05-02 21:23:31, JerryP pisze:

olek ma chyba mój przyrząd do rozpinania zaworów...

Cytat:
2005-05-03 13:47:58, Admiral pisze:
olek ma chyba mój przyrząd do rozpinania zaworów...

Dzięki, przyrządu do zaworów na szczęście nikomu nie pożyczałem i jest to jedna z niewielu rzeczy która mi została po dobrze na tamte czasy wyposażonym warsztacie.

A dzis ktos grilla zrobi ?