[s]silnik 903 z pandy na czesci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
silnik przywieziony z niemiec troche zastany mam blok gaznik do kompletu z gaznikiem jest dekiel zaworow z wyjsciem pod ciegno gazu,jest głowica,kompletny aparat zapłonowy,koło zamachowe wał,tłoki,termostat,koło pasowe,dekiel rozrzadu,podstawka ebonitowa pod pompe paliwa,miska olejowa,wałek rozrzadu.Ceny do dogadania napewno drogo nie bedzie najlepiej odbior osobisty beda mozliwe zdjecia ale dopiero za dwa dni

ile za glowice?

Pisałbym sie na kolektor wydechowy(tylko jesli ma skrecany na sruby kolektor-wydech bo ja mam na objemy)
Jesli masz mocowanie silnika do karoserii inne niz moje(przykrecane suba do gumy pionowe) ja potrzebuje takie zeby szlo skecic poziomo-chodzi mi o to zeby silnikiem niekolysalo.
Jesli masz takie cos to ile chcesz za to??

Cytat:
2005-08-12 11:42:55, Krzyh00 pisze:
ile za glowice?

za głowice 50zł nie gwarantuje jej stanu moge porobic fotki

Cytat:
2005-08-12 13:09:46, HEMIGTX pisze:
Pisałbym sie na kolektor wydechowy(tylko jesli ma skrecany na sruby kolektor-wydech bo ja mam na objemy) Jesli masz mocowanie silnika do karoserii inne niz moje(przykrecane suba do gumy pionowe) ja potrzebuje takie zeby szlo skecic poziomo-chodzi mi o to zeby silnikiem niekolysalo. Jesli masz takie cos to ile chcesz za to??

taki kolektor ma silnik 900 z cinkola z pandy i 127 maja na ta obejme i ja własnie przy tym silniku taki kolektor mam co tego mocowania to tam jest inne mocowanie niz ty chcesz ja sam szukam takie mocowania ja ty pozdro

interesowal by mnie blok wal tloki czyli dol silnika moze sie dogadamy jaki mniej wiecej stan tego jest i czy ma wejscie na zewnetrzny filtr oleju bo to jest wazne i jaka ma dokladnie pojemnosc ten silnik
dzieki za szybkie info

Cytat:
2005-08-12 19:21:44, fulda pisze:
za głowice 50zł nie gwarantuje jej stanu moge porobic fotki

poprosze foty.

Cytat:
2005-08-12 20:25:22, CHRYS66 pisze:
interesowal by mnie blok wal tloki czyli dol silnika moze sie dogadamy jaki mniej wiecej stan tego jest i czy ma wejscie na zewnetrzny filtr oleju bo to jest wazne i jaka ma dokladnie pojemnosc ten silnik dzieki za szybkie info

wiec gładzie cylindrow praktycznie nie maja progu jest nie wyczuwalny panewki nie wiem jak wygladaja bo ich nie ogladałem palic olejem ten silnik nie palił bo głowica i swiece były suche nie okopcone filtr oleju ma zewnetrzny jak kazda 900 pojemnosc to pewnie 900 silniki były roznie oznaczane starcze 903 nowsze 899 ale srednica cylindra była zawsze ta sama

podstawka ebonitowa pod pompe paliwa i gaznik jak jest ok zaklepuje

Cytat:
2005-08-14 09:33:09, Pat_kdb pisze:
podstawka ebonitowa pod pompe paliwa i gaznik jak jest ok zaklepuje

podstawka ebonitowa jest napewno ok a gaznik bys musiał sprawdzic na swoim silniku

WSZYSTKO SPRZEDANE