MotoNews.pl
1 ESPERO 1,5 10/96 - sprzedam (109665/26) - NT

ESPERO 1,5 10/96 - sprzedam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przebieg 118.000 km udokumentowany, II właściciel a reszta tzn wyposażenie tak jak widac na stronce czyli full wypas!!!! Cena: najchętniej 10.000,-PLN ale mogę się targować.
Zainteresowanych proszę o kontakt tel: 0-508-045-056 lub e-mail: pawel.koprowski@hestia.pl. Jest bardzo wygodny, pakowny i na prawde fajny ale dostaje auto służbowe i nie ma sensu go trzymać - niech ktoś inny się nim cieszy!!!!!
Pozdrawiam,
KOPER

A i zapomniełem dodać że jest na gaz!!!!
Instalacja LANDI RENZO - bezobsługowa. Butla 42l w kole.

Cytat:
2005-08-12 15:51:25, KOPER pisze:
Przebieg 118.000 km udokumentowany, II właściciel a reszta tzn wyposażenie tak jak widac na stronce czyli full wypas!!!! Cena: najchętniej 10.000,-PLN ale mogę się targować. Zainteresowanych proszę o kontakt tel: 0-508-045-056 lub e-mail: pawel.koprowski@hestia.pl. Jest bardzo wygodny, pakowny i na prawde fajny ale dostaje auto służbowe i nie ma sensu go trzymać - niech ktoś inny się nim cieszy!!!!! Pozdrawiam, KOPER

chwila chwila?? jakie full wypas i na jakiej stronce??

napisz co jest ponad standard czyli czy jest ktoras z opcji:
-abs
-klima
-poduszka

Cytat:
napisz co jest ponad standard czyli czy jest ktoras z opcji:
-abs
-klima
-poduszka

Niestety nawet te elementy - jeżeli są - nie pomogą "wyciągnąć" 10 000 zł za 1.5 z 96 roku

polemizowalbym..jesli auto jest naprawde w dobrym stanie to kazdy kto obejrzy 10 zajezdzonych esperakow po 7tys pojdzie po rozum do glowy..tylko ze ja nie wierze w samochody w idealnym stanie..dobrych samochodow nikt sie bez potrzeby nie pozbywa

Cytat:
nie wierze w samochody w idealnym stanie..dobrych samochodow nikt sie bez potrzeby nie pozbywa

Dokładnie tak. Ale co się tyczy ceny to na pewno wielu obecnie sprzedających espero mogloby się wypowiedzieć na ten temat - chociażby Kazak. Niestety ceny strasznie spadły - za 1.5 98' z gazem gość chciał u mnie na osiedlu na początku 11,5 tys. a teraz już jego cena to 9,5 tys. Samochód wygląda całkiem nieźle i może stanowić konkurencję dla sprowadzanych do nas aut z zachodu - oczywiście w tych samych granicach cenowych.

Cytat:
2005-08-12 17:48:46, qbaj pisze:
..dobrych samochodow nikt sie bez potrzeby nie pozbywa

Ja się pozbyłem...
Bo chciałem kombi!
Pozdr. P.

Cytat:
2005-08-12 22:13:45, pyrekcb pisze:
Ja się pozbyłem... Bo chciałem kombi! Pozdr. P.

gadanie..pamietam ze ci duzo palil i nie mial mocy

Cytat:
2005-08-12 17:48:46, qbaj pisze:
dobrych samochodow nikt sie bez potrzeby nie pozbywa

Właśnie, a potrzebą pozbycia się samochodu jest np.otrzymanie służbówki.

Cytat:
2005-08-13 01:26:44, qbaj pisze:
gadanie..pamietam ze ci duzo palil i nie mial mocy

Eeee, to nie to było powodem.
13 ltr lpg w warszawskich korkach, to może i duzo, ale do wytrzymania.
Co do mocy tez miałem zastrzeżenia, ale teraz przy 60 konnej astrze doceniłbym osiągi espero.
A dziś właśnie wróciłem z kilkusetkilometrowej traski i po raz kolejny doceniłem zalety kombi. Wózek, dwie duże torby podróżne, plecak ze stelażem, kojec dziecięcy i mnóstwo innych toreb, torebeczek, etc. - jak to wyjazd z kobietą i dzieckiem...
Gdyby było espero kombi - nie zastanawiałbym się ani minuty, tylko szukał dobrego egzemplarza.
Pozdr. P.