Klip z III wiosennego zlotu KTSW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka. Wlasnie przedchwila skonczylem robic klip z tytuowej imprezki. Jako ze nie mam servera aby go wrzucic wiec przytargam go na spotkanie to chetni sobie to przegraja Wazy stosunkowo nieduzo bo tylko 40 MB
Pozdr.

Zium misiaku tak dynamicznego klipu to jeszcze nie bylo. Super Ci to wyszlo, bardzo ciekawe zgranie, motywy motywiki, moglbym pisac i pisac dlugo, lepiej ide sobie znow poogladam .

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2005-07-08 05:22:13 ]

Klip wyszedl naprawde super, widzialem go jako pierwszy i jest BOMBA Chlopaki bierzcie koniecznie na spotkanie czyste plytki

Wiec znalazlem jakis darmowy server
Podam linka do pliku
http://s42.yousendit.com/d.aspx?id=2DOL0HHS0DN9Y3QRVZ3XPN1SVS
Pozdrawiam.. Mam nadzieje ze bedzie dzialac

chodzi właśnie zasysam jedyna godzinka

lux ssssijta

no więc : wrażenia takie jak po każdym klipie klip mi troche tnie ( nie wiem czemu ) ale jest świetny , wspaniały , genialny itp. itd. muza mimo że nielubie takiego typu muzy to jest super. ale jedyne co to szkoda że tak malutko ujęc z parady i innych konkurencji. ale co tam narzekac. ważne że jest. gratuluje Zoom PS. klip można oglądać kilka razy i nie nudzi się

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-07-08 22:04:30 ]

Chopoki help me zapodajcie jakąś stronke z kodekam i bo mnie filmy nie śmigają...

Kodeki

google.pl sie czasem przydaje

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2005-07-08 22:25:22 ]

Nie Nie tak nie moze byc, zeby tylko zoom takie dobre klipy robil ... bardzo mi sie podobal, dynamiczny, efektowny, zgrany z muzyczka i z jajem . Szkoda ze tak szybko sie bateria z szyberdziury w blue devilu wyczerpala i bylo malo scen z parady ale ogolnie wrazenie bardzo pozytywne i zycze zoom'ik kolejnych co najmniej tak udanych klipow !!! Pozdrawiam

P.S. A zeby nie bylo Ci tak slodko to powiem ze wcale nie podobalo mi sie to, ze klip byl taki krotki - zeby mi to bylo ostatni raz !!!

[ wiadomość edytowana przez: Glazz dnia 2005-07-09 00:41:04 ]

EEE tam zoom zoom.
widziałem gorsze klipy

a na powaznie rewelacyjnie totowyszło serio !!!!
Oby wiecej takich.

Zoom beznadzieja, jak można było taki syf wrzucić na serwer.
Czysta żenada, nie rozumie tego zawsze robiłeś takie fajne klipy a ten, brak mi słów.
Pozdrawiam
Alojzy

trzy minuty i sie zedrze a potem wystawie komentarz obiektywny ..... no moze nie do konca obiektywny ......

teraz moja ocena: zoom odjechales klip...... najlepsze jest to ze zrobic potrafisz cos z niczego..... i do tego w rytmicznych polaczeniach..... spox prox i jestem zadowolony ..... pozdro

oSZ kurde normalnie cud miod i orzeszek
Klip swietny squbany z Ciebie chłopak

Zoom poraz kolejny pokazal Klase Daje rady ,i jak zwykle swietnie dobrana muzyka,Pozdro

P.S Zoom podaj tytul tego utworu muzycznego co jest w Klipie, z gory dzieki

Cytat:
2005-07-09 15:56:17, Rybson pisze:
P.S Zoom podaj tytul tego utworu muzycznego co jest w Klipie, z gory dzieki

Feeder - buck rodgers.
Pozdr.

ehhhh klip naprawde miodzio
nawet chyba zauwazylem tam moich pare ujec
pozdro

klipek wyszedł wspaniale jak zwykle zoomik włozył duzo serca i pracy,ale było warto.Pozdro !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie było mnie tam, ale teledysk pokazuje super zabawę jak zwykle. Oprócz waszych wozików podobało mi się ujęcie z „formułką” zabawką.